Kristalni kardinal

Kristalni kardinal - Zlatar Frey, Damir | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zlatar Frey, Damir
DIMENZIJA
10,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Kristalni kardinal.pdf
ISBN
3600355262928

OPIS

Od prvih taktova i plesa na zvukove pavane u majčinu trbuhu do simbolične smrti u Veneciji i ponovnog rođenja u Istri, Kristalni kardinal govori o odrastanju umjetnika. Prepun očaravajućih slika, s prijeko potrebnom dozom fantastike, a istovremeno duboko ukotvljen u realne događaje, Frey niže slike Zagreba iz pedesetih i šezdesetih godina, mračnog stana bogobojazne tete natrpanog slikama svetaca, radosti u krilu svećenika, strahova u domu za djecu, blistavih dvorana akademije i kolodvorskih zahoda u Kölnu, nerazumijevanja i uspjeha u umjetničkim projektima. Sočan i životan, s nezaboravnim likovima, prepun i svijetlih i mračnih trenutaka, Kristalni kardinal potraga je za rajem na zemlji, za ispunjenjem u umjetnosti, za srećom i ljubavlju. Damir Zlatar Frey beskompromisno, bez rezerve i potpuno otvorena srca pokazuje kako umjetnost nastaje, stapa se s čovjekom, preplavljuje ga i spašava. Govoreći o najljepšim i najšokantnijim stvarima bez zadrške, Frey kao u najboljoj kazališnoj predstavi izaziva i smijeh, i suze, i radost, i strah. Kristalni kardinal portret je umjetnika i njegova stalnog odrastanja, njegove borbe sa sistemom i protiv njega i stalnog prepuštanja djetetu u sebi. Iskren do boli, s mnogo autobiografskih elemenata, roman Kristalni kardinal kazališnog redatelja, plesača i koreografa Damira Zlatara Freya jedna je od onih proza koje ostaju duboko urezane u čitateljevu svijest.

Iskren do boli, s mnogo autobiografskih elemenata, roman "Kristalni kardinal" kazališnog redatelja, plesača i koreografa Damira Zlatara Freya jedna je od onih proza koje ostaju duboko urezane ... Kristalni kardinal portret je umjetnika i njegova stalnog odrastanja, njegove borbe sa sistemom i protiv njega i stalnog prepuštanja djetetu u sebi. Iskren do boli, s mnogo autobiografskih elemenata, roman Kristalni kardinal kazališnog redatelja, plesača i koreografa Damira Zlatara Freya jedna je od onih proza koje ostaju duboko urezane u ... Kristalni kardinal Damir Zlatar Frey u Ex librisu predstavio svoj prvi roman.

Autor beskompromisno, bez rezerve i otvorena srca pokazuje kako umjetnost nastaje, stapa se s čovjekom, preplavljuje ga i spašava. Opis'Kristalni Kardinal Final. Tekst : Damir Zlatar Frey Glazba : Matej Meštrović Vokal : Vanda Winter Glazbeni Producent : Branimir Mihaljević' Kristalni kardinal portret je umjetnika i njegova stalnog odrastanja, njegove borbe sa sistemom i protiv njega i stalnog prepuštanja djetetu u sebi.

POVEZANE KNJIGE