Tri vjenčanja

Tri vjenčanja - Beer, Jade | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beer, Jade
DIMENZIJA
7,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri vjenčanja.pdf
ISBN
2438430675348

OPIS

Nezaboravna i emocionalno nabijena priča o obitelji, ljubavi i novim počecima. Ako ste ljubitelji romana Jojo Moyes, zaljubit ćete se u ovu predivnu knjigu od koje se nećete moći odvojiti. Helen točno zna koliko je šavova potrebno za porubljivanje vjenčanice, koja je najbolja vrsta svile za ljetne mjesece i kako bilo koju ženu učiniti prekrasnom… ali ne zna kako popraviti svoje slomljeno srce. Voljeni suprug Helen Whittaker preminuo je prije tri godine. Bolno joj nedostaje i ne prolazi dan a da ne tuguje za njim. Jedino što joj pruža utjehu jest posao u njezinu prekrasnom butiku na engleskom selu. Helen ne zna kako potražiti pomoć – pa ni za vlastitu kćer koja se osjeća otuđeno i udaljeno od svega poslije očeve smrti. Helen nije ni svjesna da joj je potreban spas… ali sve će se uskoro promijeniti…Katkada život donosi iznenađenja koja sve mogu promijeniti u tren oka. Katkada je slomljeno srce početak procesa izlječenja. A pokatkad se druge prilike nalaze na najneočekivanijim mjestima.

@ 11:03 komentari min. Slika nije dostupna Podsjetimo, par se upoznao u veljači 2015.

Autori: Jade Beer : Opis: Nezaboravna i emocionalno nabijena priča o obitelji, ljubavi i novim počecima. Ako ste ljubitelji romana Jojo Moyes, zaljubit ćete ... Charles se trudi biti nenapadan, a još se više trudi ne zaljubiti se u nju tijekom jednog sprovoda i još tri vjenčanja, od kojih je i jedno, na nesreću, njezino.

POVEZANE KNJIGE