Tri vjenčanja

Tri vjenčanja - Beer, Jade | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beer, Jade
DIMENZIJA
5,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri vjenčanja.pdf
ISBN
3190192598876

OPIS

Nezaboravna i emocionalno nabijena priča o obitelji, ljubavi i novim počecima. Ako ste ljubitelji romana Jojo Moyes, zaljubit ćete se u ovu predivnu knjigu od koje se nećete moći odvojiti. Helen točno zna koliko je šavova potrebno za porubljivanje vjenčanice, koja je najbolja vrsta svile za ljetne mjesece i kako bilo koju ženu učiniti prekrasnom… ali ne zna kako popraviti svoje slomljeno srce. Voljeni suprug Helen Whittaker preminuo je prije tri godine. Bolno joj nedostaje i ne prolazi dan a da ne tuguje za njim. Jedino što joj pruža utjehu jest posao u njezinu prekrasnom butiku na engleskom selu. Helen ne zna kako potražiti pomoć – pa ni za vlastitu kćer koja se osjeća otuđeno i udaljeno od svega poslije očeve smrti. Helen nije ni svjesna da joj je potreban spas… ali sve će se uskoro promijeniti…Katkada život donosi iznenađenja koja sve mogu promijeniti u tren oka. Katkada je slomljeno srce početak procesa izlječenja. A pokatkad se druge prilike nalaze na najneočekivanijim mjestima.

Isprikom: - KOMEDIJA - Verneuilovi su imućni i obrazovani katolici koji žele samo najbolje za svoju djecu. Sve bi bilo u savršeno u njihovu svijetu da tri kćeri nisu u braku s muškarcima potpuno različitih korijena i vjeroispovijesti.

objavila je svoj prvi roman Tri vjenčanja. Vječito je na putu između Londona i Cotswoldsa, gdje živi sa suprugom i dvije kćeri.

POVEZANE KNJIGE