Nezgode gradske djevojke

Nezgode gradske djevojke - Wild Meredith, Bliss Chellie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wild Meredith, Bliss Chellie
DIMENZIJA
7,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Nezgode gradske djevojke.pdf
ISBN
3666076603837

OPIS

Buran razvod od razmažene holivudskog glumca i njegova prevara ostavili su njoj gorak okus u ustima i sada joj je, više od svega, potreban bijeg od naporne svakodnevice. Stoga odabire Avalon Springs, otmjeno odmaralište i centar za rehabilitaciju u Sjevernoj Kaliforniji, nadajući se da će joj to utočište, smješteno usred planina, pomoći da ponovno pronađe davno izgubljenu sebe. Luke Dawson je vuk samotnjak. Živi miran život u planinskoj kolibi, izoliran od ljudi i svakodnevnog gradskog života, ali sve će se promijeniti nakon što ugleda prekrasnu ženu na planinskom izvoru, s koje neće moći skinuti pogled. Svjestan je da se radi o još jednoj gradskoj djevojci u prolazu, no ipak joj neće moći odoljeti. Kada Madison u šetnji planinom naiđe na njegovu kolibu, Luke se neće moći oduprijeti požudi koju je osjetio onog dana kada ju je prvi put ugledao. Madison je potrebno ponovno osjećati se poželjnom, a Luke već dugo žudi za ženskim dodirom. Ubrzo se prepuštaju strastima…

Stoga odabire Avalon Springs ... Nezgode gradske djevojke. 79,00 kn.

Na početku upozorenje: recenzija sadrži spojlere. Maddison se nakon burnog razvoda s holivudskim glumcem odlučuje primiriti u otmjenom odmaralištu u Sjevernoj Kaliforniji na puna četiri tjedna.

POVEZANE KNJIGE