Napuštena

Napuštena - Howard, Linda | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, Linda
DIMENZIJA
9,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Napuštena.pdf
ISBN
9398954756547

OPIS

Jina radi u Upravi za komunikacijsko-informacijske sustave paravojnog tima. Voli novac, voli osjećaj hladnokrvnosti. Sviđa joj se što može isprašiti tur teroristima, bez da uopće napusti klimatiziranu udobnost kontrolne sobe. No kad Jina postigne najbolje rezultate u testovima snalaženja u prostoru i akcijskim testovima, premjeste je da na terenu radi kao operater drona, s jednim od timova ZSS, elitnim paravojnim jedinicama. Jedini problem jest što, blago rečeno, nije baš u fzičkoj kondiciji, a kako bi bila spremna za rad na terenu, morat će naučiti kako trčati i plivati kilometrima, iskakati iz aviona, pucati iz pištolja… ili će ostati bez posla. Vođa tima Levi, kodnog imena Ace, nema baš puno povjerenja u Jinu. Posljednje što mu treba je neki tehnički geek koji oklijeva, ometajući ih da izvrše opasnu, tajnu operaciju. Međutim, u nekoliko sljedećih mjeseci nitko nije više iznenađen od njega kada Babe, koja prezire znoj, počinje napredovati u novom okruženju, pokazujući ustrajnost i hrabrost, čime zasluži divljenje svojih kolega iz tima, grubih ratnika prekaljenih u bitkama. Ono što još više iznenađuje jest da disciplinirani vođa ZSS tima ne može prestati razmišljati o tome kako ljubi njezina drska, tvrdoglava usta… ili o rastućoj kemiji i napetosti između njih.

(3) Kad će se smatrati da su napuštena i uzeti u vlasništvo Republike Hrvatske zemljišta na kojima je obrada sasvim zapuštena ili zgrade ruševne jer nisu popravljene, određuju posebni propisi. NAPUŠTENA - - Pogledajte video i opis za film NAPUŠTENA (Abandon) Zašto se registrirati? Registrirani korisnici mogu kreirati svoju grupu tv kanala, koristiti Podsjetnik, sudjelovati u nagradnim igrama, chatu i forumu, ocjenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise itd.... P.S.

Kako je od velebnih hotela, odmarališta, bolnica, igrališta ... Skulptura 'Napuštena' prikazuje ženu u grču, skupljenu, nesretnu, kako i sam naziv kaže - napuštenu, a bila je u vlasništvu pretposljednje talijanske kraljice Jelene Savojske Prekjučer je skulptura Ivana Meštrovića "Napuštena" na aukciji u pariškoj podružnici Christie'sa postigla nevjerojatnu cijenu od 268.000 eura ... Napuštena Hrvatska: Zaboravljeni prostori koje "uhodi" 15.000 ljudi. Pukotine na zidovima ruševina, oljuštena boja, razbijena stakla te izblijedjele slike omiljeni su motiv mlade fotografkinje koja istražuje mjesta koja malotko posjećuje... (2) Napuštena nekretnina prelazi na temelju zakona u vlasništvo Republike Hrvatske, ako nije zakonom što drugo određeno.

POVEZANE KNJIGE