Izgubljeni čovjek

Izgubljeni čovjek - Harper, Jane | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harper, Jane
DIMENZIJA
4,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubljeni čovjek.pdf
ISBN
9556314250996

OPIS

“Remek-djelo kriminalističkog žanra. Rijetko se kad kompleksna slagalica ovako savršeno posloži.” – People Tri brata. Jedna smrt. Nijedan odgovor… U zabačenom dijelu Australije domove najbližih susjeda dijele tri sata vožnje, stotine kilometara vožnje po nemilosrdnoj pustinji. Mjesecima nakon što su se zadnji put vidjeli, braća Nathan i Bub Bright susreću se na ogradi koja odvaja njihove posjede. Mjestu na kojem je pronađeno tijelo trećeg brata – Camerona, srednjeg sina, izabranog da vodi obiteljsko imanje. No nešto je natjeralo Camerona da se – suprotno svemu što zna o životu u nemogućim uvjetima – sam uputi u pustinju. Razgovori s najbližima polako će otkriti da je Camerona nešto mučilo. A dok obitelj oplakuje, Nathan će se suočiti s tajnama koje bi svi najradije ostavili u prošlosti… Izgubljeni čovjek treći je roman nagrađivane autorice bestselera Jane Harper. Mračnom, uzbudljivom pričom smještenom u veličanstvenom, ali duboko zastrašujućem australskom krajoliku Jane Harper opravdala je status jedne od najboljih autorica krimića našeg doba. “Majstorska priča vodi čitatelje izravno u srce ogoljenog svijeta, podjednako stranog kao i površina Mjeseca. Tajna Camove smrti mračno je mjesto obiteljske drame čije će razrješenje čitateljima slomiti srce. Autorica na vrhuncu svoje spisateljske snage.”- Kirkus Reviews “Fantastična atmosfera romana koji polako vodi do šokantnog završetka.” – The Guardian

godine. Izgubljeni čovjek treći je roman nagrađivane autorice bestselera Jane Harper. Mračnom, uzbudljivom pričom smještenom u veličanstvenom, ali duboko zastrašujućem australskom krajoliku Jane Harper opravdala je status jedne od najboljih autorica krimića našeg doba. 'Izgubljeni čovjek' treći je roman nagrađivane autorice bestselera Jane Harper.

Isus im je u vezi toga ispričao tri prispodobe. Prve dvije su o izgubljenoj i nađenoj ovci i drahmi (novčana jedinica). Izgubljeni čovjek treći je roman nagrađivane autorice bestselera Jane Harper.

POVEZANE KNJIGE