Bez granica

Bez granica - Adler-Olsen,Jussi | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adler-Olsen,Jussi
DIMENZIJA
3,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Bez granica.pdf
ISBN
9801114158402

OPIS

„Prokleto dobro napisano, zabavno i puno iznenađenja.“ Politiken Za vrijeme uobičajenog jutarnjeg drijemeža u podrumu ravnateljstva policije u Kopenhagenu, šefa Sektora Q, Carla M?rcka, nazove kolega iz policijske postaje na otoku Bornholmu. Kad shvati da mu ovaj pokušava uvaliti još jedan stari slučaj, Carl ga otpili. Riječ je o neobičnoj smrti lijepe sedamnaestogodišnjakinje koja je poginula tako što je odbačena na stablo prilikom prometne nesreće, a počinitelj nikada nije pronađen. Samo nekoliko sati poslije tog poziva dogodit će se tragedija na oproštajki dotičnog kolege te će se Carl i njegova ekipa ipak naći usred komplicirane istrage na Bornholmu. I dok se ondje novi leševi gomilaju, a stari slučaj i dugo skrivane tajne izlaze ne površinu, na otoku Ölandu u Švedskoj, poznatom po vjetrenjačama i megalitičkim spomenicima, jedna vješta i odlučna manipulatorica neće nikome dopustiti da joj stane na put… „Jussi Adler-Olsen je u vrhunskoj formi.“ Jyllands-Posten „Odličan i pitak triler pun humora, neobičnih egzistencija i dobre karme.“ Berlingske „Ovaj krimić je pravi užitak, ona vrsta priče koju čitatelj teškom mukom ispušta iz ruku…“ Ekstra Bladet

u Montpellieru djelovanjem Roberta Ménarda.. Na Svjetski dan slobode medija nevladina organizacija objavljuje izvješće Indeks slobode medija koja je rang lista za slobodu medija u svijetu.

Ove tarfie uključuju i određenu količinu poziva prema zemljama EU, a ukoliko sklopite ugovor na dvije godine, mjesečna naknada se smanjuje od 10 do 100 kuna, ovisno o visini tarife. Naklada Ljevak predstavlja Ljevak škole, platformu za novi pristup učenju. Učenje bez granica je novi odnos prema učenju i znanju.

POVEZANE KNJIGE