Krivo je jugo

Krivo je jugo - Draganić, Nataša | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Draganić, Nataša
DIMENZIJA
5,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Krivo je jugo.pdf
ISBN
2043133216919

OPIS

Skupina mladih Nijemaca odlučila je doći na Brač kako bi u miru uvježbala kazališnu predstavu. No već i sam dolazak na otok postaje dramatičan: bajkovite “first impressions” brzo se poremete kad njihov kombi završi na rubu ponora. Redatelj i vozač Anton uspije ih izvući iz pogibelji, no glumci Katrin, Michael i Lisa, pisac komada Stefan i njegova djevojka Barbara ne mogu ni naslutiti što ih sve čeka. Kad stignu k Barbarinoj teti Juliji, koja živi u idiličnoj osami sa susjedom, ratnim veteranom Tomom, ona ih smjesti u kuću na stijeni. Premda bi im izolacija trebala pomoći da njihova predstava dobro napreduje, u skupini mladih nastaju trzavice, naročito kad im se pridruži mladi slikar Nikola. No tek kad zapuše jugo, situacija postaje dramatična… U svojem trećem romanu Krivo je jugo njemačko-hrvatska spisateljica Nataša Dragnić na izvrstan je način spojila ljubavnu priču i kriminalistički roman. Maestralno prikazana atmosferičnost juga, izbrušeni likovi i neprekidna latentna napetost razlozi su zbog kojih je ovo uistinu sjajno štivo.“Kod Nataše Dragnić privlači vještina i mirnoća pripovijedanja, uvjerljivost likova i – što je ovom romanu osobito važno – gustoća atmosfere. Roman o južini na našim otocima, ne poznajem nijedan drugi.” – Viktor Žmegač “S juga nam dolazi divlji, nestabilni vjetar – ‘jugo’. Dramatičan roman koji se zbiva u Hrvatskoj.” – Madame

Recenzije (0) Recenzije Još nema recenzija. Budite prvi koji će recenzirati "Nataša Dragnić: Krivo je jugo" Otkaži odgovor.

Ima tu prijateljstva, mržnje, zavisti, strasti, ambicija - pa i ljubavi. Ljubavi medu prijateljima, neprijateljima, između roditelja i djece. Filed Under: Knjige, Recenzije Tagged With: fraktura, krivo je jugo, nataša dragnić, recnezija.

POVEZANE KNJIGE