Mačke

Mačke - Meadows, Graham | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meadows, Graham
DIMENZIJA
8,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačke.pdf
ISBN
9611330674372

OPIS

U knjizi, koja je pred vama, autori odgovaraju na pitanja: Kako se treba brinuti za mačku u svakom razdoblju njena života – od mladog mačića do stare mačke. Savjetuju nas kako se nositi s mačjim ponašanjem, kako prepoznati i liječiti mačje bolesti, te što treba znati o prehrani naše mačke

Pijesak za mačke; Vlažne maramice za mačke; WC posude za mačke i lopatice za WC; Sredstva za čišćenje, mirisi, dezificijensi; Dental, usna higijena za mačke; Posude za hranu ili vodu za mačke. Posude, zdjelice za mačke ... Za razliku od pasa, mačke zahtijevaju prehranu puno bogatiju mesom premda neke mačke rado jedu žitarice i slične proizvode ipak većina od njih okreće glavu.

69 milijuna mačaka živi u američkim domovima gdje su vrlo popularne, dok u cijelom svijetu živi preko 600 milijuna mačaka. Neka se tvoje mačke još više osjećaju kao kod kuće. Pogledaj naš LURVIG asortiman namještaja za mačke i druge proizvode za mačke poput igračaka i lopatice za pijesak.

POVEZANE KNJIGE