1001 savjet kako postati bolji vrtlar

1001 savjet kako postati bolji vrtlar - Greenwood, Pippa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greenwood, Pippa
DIMENZIJA
9,53 MB
NAZIV DATOTEKE
1001 savjet kako postati bolji vrtlar.pdf
ISBN
6825615768911

OPIS

Knjiga brzih i praktičnih savjeta za planiranje i održavanje vrta, laka za snalaženje i jednostavna za primjenu, a proistekla je iz iskustva i znanja stečenog dugogodišnjim vrtlarenjem. Oblikovana je u formi foto-savjeta i jednostavno koncipirana u 14 poglavlja u kojima će svaki vrtlar brzo i jednostavno pronaći odgovor koji traži. Od prvih koraka u oblikovanju vrta, preko drveća i ukrasnih grmova, njege travnjaka, održavanja vodenih površina preko ekološkog vrtlarenja i osvjetljavanja i planiranja vrta, Pippa Greenwood daje prokušane savjete koje će svatko moći primijeniti u svom vrtu. Posebna poglavlja namijenjena su danas osobito popularnom ekološkom vrtlarenju i kuhinjskom vrtu. Autorica vrtlarenju pristupa praktično, iz pozicije onoga tko u vrtu voli raditi jednako kao i uživati, stoga je, baš kako njezin naslov govori, savjetodavac u oblikovanju i uljepšavanju vlastitog zelenog prostora. Pippa Greenwood je stalni izvjestitelj u BBC seriji ‘’Gardener’s World” i suradnik je u botaničkim emsijama na radiju, te stručnim časopisima i prilozima za vrtlare ‘’BBC Gardeners’ World magazine”, ‘’Amateur Gardening” i ‘’The Mirror”. Dvostruki je dobitnik prestižne Garden Writers Guild nagrade.

ŠTO NIJE U REDU S MOJOM BILJKOM. Autor: Grupa autora.

Hvala, hvala svima na narudžbama i, kao i uvijek, čitajte, čitajte sve! 📖 💋 📖 1001 savjet kako postati bolji vrtlar 📖 200 najljepših trajnica 📖 100 mitova o hrani 📖 Organski dom 📖 Ovako priča završava 📖 Kućicu treba dijeliti . Hvala, hvala svima na narudžbama i, kao i uvijek, čitajte, čitajte sve! 📖 💋 📖 1001 savjet kako postati bolji vrtlar 📖 200 najljepših trajnica 📖 100 mitova o hrani 📖 Organski dom 📖 Ovako priča završava 📖 Kućicu treba dijeliti .

POVEZANE KNJIGE