1001 savjet kako postati bolji vrtlar

1001 savjet kako postati bolji vrtlar - Greenwood, Pippa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greenwood, Pippa
DIMENZIJA
12,75 MB
NAZIV DATOTEKE
1001 savjet kako postati bolji vrtlar.pdf
ISBN
6447526078714

OPIS

Knjiga brzih i praktičnih savjeta za planiranje i održavanje vrta, laka za snalaženje i jednostavna za primjenu, a proistekla je iz iskustva i znanja stečenog dugogodišnjim vrtlarenjem. Oblikovana je u formi foto-savjeta i jednostavno koncipirana u 14 poglavlja u kojima će svaki vrtlar brzo i jednostavno pronaći odgovor koji traži. Od prvih koraka u oblikovanju vrta, preko drveća i ukrasnih grmova, njege travnjaka, održavanja vodenih površina preko ekološkog vrtlarenja i osvjetljavanja i planiranja vrta, Pippa Greenwood daje prokušane savjete koje će svatko moći primijeniti u svom vrtu. Posebna poglavlja namijenjena su danas osobito popularnom ekološkom vrtlarenju i kuhinjskom vrtu. Autorica vrtlarenju pristupa praktično, iz pozicije onoga tko u vrtu voli raditi jednako kao i uživati, stoga je, baš kako njezin naslov govori, savjetodavac u oblikovanju i uljepšavanju vlastitog zelenog prostora. Pippa Greenwood je stalni izvjestitelj u BBC seriji ‘’Gardener’s World” i suradnik je u botaničkim emsijama na radiju, te stručnim časopisima i prilozima za vrtlare ‘’BBC Gardeners’ World magazine”, ‘’Amateur Gardening” i ‘’The Mirror”. Dvostruki je dobitnik prestižne Garden Writers Guild nagrade.

1001 način da uštedite vrijeme, novac i trud, a postignete željene rezultate. Botanika 1001 savet kako postati bolji vrtlar. Autor: Pipa Grinvud Broj strana: 256 ISBN broj: 978-86-6059-007-9 Izdavač: Profil knjiga Godina izdanja: 2015.

MARC zapis - ID: 60708 ... Dimenzije: 20,50 X 25,50 cm.Opseg: 256 stranica.Uvez: tvrdi, plastificirani.Stanje knjige: odlično.Tisak na kvalitetnom sjajnom papiru.Brojne crno bijele i fotografije u boji.Preuzeto s korica knjige:Praktični savjeti, ideje i moderne vrtlarske metode korak po korakSva ključna područja rada u vrtu, od planiranja i opremanja… [Tisuću jedan savjet...] 1001 savjet kako postati bolji vrtlar Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE