Heroj

Heroj - Byrne, Rhonda | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne, Rhonda
DIMENZIJA
4,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Heroj.pdf
ISBN
8526682578587

OPIS

Ovo je priča o tome zašto ste ovdje, na planetu Zemlji. Na neki ste način osobiti. Rodili ste se da biste postali netko i bavili se nečim čime ćete se potpuno razlikovati od svih ostalih sedam milijuna ljudi. Postoji život kojim biste trebali živjeti i putovanje na koje biste se trebali otputiti. Ova knjiga govori o tom putovanju. Dvanaest najuspješnijih suvremenika ispričat će vam svoje naizgled nevjerojatne priče i pokazati vam da ste se rodili sa svime što vam je potrebno kako biste ostvarili svoj najsjajniji san te da ćete time ispuniti svoju misiju i doslovce promijeniti svijet. Nekoć je živio heroj.

... Heroj [ 28/02/2021 ] "Čir" na guzici kojeg je imao Franjo Tuđman Spec.rat [ 28/02/2021 ] Preminuo Milan Bandić u 66 godini života od srčanog udara Spec.rat Tekst pjesme Prljavo Kazaliste - Heroj ulice: Uvijek sam zelio biti heroj, ne kao James Bond, prokleti tajni agent, zelio sam biti heroj ulice, bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat. Uvijek sam sanjao da je neko drugo vrijeme, ja bih bio Romeo, a ti Juliet, uvijek sam sanjao da sam ja heroj, koji ce promijeniti bas citavi svijet.

poziciju. PREMINUO HEROJ OBRANE DUBROVNIKA NOJKO MARINOVIĆ: 'Država koja je stvorena srcem i vođena razboritošću mora imati budućnost' Foto: Dubrovački dnevnik Autor: Danas.hr 04.01.2021 10:41 U tom ispitivanju na kraju je zaključeno da sam bio heroj a ne zločinac. Bilo im je vrlo neugodno što uopće to moraju raditi.

POVEZANE KNJIGE