Heroj

Heroj - Byrne, Rhonda | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne, Rhonda
DIMENZIJA
10,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Heroj.pdf
ISBN
2363926703924

OPIS

Ovo je priča o tome zašto ste ovdje, na planetu Zemlji. Na neki ste način osobiti. Rodili ste se da biste postali netko i bavili se nečim čime ćete se potpuno razlikovati od svih ostalih sedam milijuna ljudi. Postoji život kojim biste trebali živjeti i putovanje na koje biste se trebali otputiti. Ova knjiga govori o tom putovanju. Dvanaest najuspješnijih suvremenika ispričat će vam svoje naizgled nevjerojatne priče i pokazati vam da ste se rodili sa svime što vam je potrebno kako biste ostvarili svoj najsjajniji san te da ćete time ispuniti svoju misiju i doslovce promijeniti svijet. Nekoć je živio heroj.

Zaustavili su se ispred jedne zgrade ... Čarobnjak riječi, genijalac, nenadmašni autor stihova ili - kako je Rade Šerbedžija za RTL rekao - naš čovjek, naš heroj. Tako su mnogi govorili o Đorđu Balaševiću.

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Idi na navigaciju Idi na pretragu.

POVEZANE KNJIGE