Kobile trče počasni krug

Kobile trče počasni krug - Jurić, Ljubica | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurić, Ljubica
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Kobile trče počasni krug.pdf
ISBN
1898335807996

OPIS

Ljubica Jurič rođena je u Tomislavgradu, BiH, 1977. godine. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer marketing, desetak godina radila je u građevinskom i sektoru energetike. Prije sedam godina odlučila je sve promijeniti i vratiti se svojoj tajnoj ljubavi – medijima i pisanju. Četiri daleke, ratne godine provela je na lokalnoj radiopostaji u zabavnim emisijama, a danas je vlasnica i urednica četiri portala. Sedam godina bavi se i društveno odgovornim poslovanjem te je članica udruge Mogu sve čiji je cilj promicanje i uključivanje osoba s invaliditetom u društvo. Živi i radi u Zagrebu. “Životni izbori nekad su tako slični kupnji cipela; sanjaš o divnom paru, a na kraju kupiš one cipele koje imaju tvoj broj.” “Prije finala u nedjelju molim sve one koji fotkaju televizore da obrišu prašinu.” “Naravno, grudnjak mora biti imenica muškog roda, jer jedino muški rod može tako tiho i dugo mučiti, a da mi sretne trepćemo.“

Osim što smo ... Meki uvez 152 stranice. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Kobile trče počasni krug : zbirka kolumni Drama Queen Tekstualna građa, tiskana .

godine. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer marketing, desetak godina radila je u građevinskom i sektoru energetike.

POVEZANE KNJIGE