Kobile trče počasni krug

Kobile trče počasni krug - Jurić, Ljubica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurić, Ljubica
DIMENZIJA
12,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Kobile trče počasni krug.pdf
ISBN
3360240856206

OPIS

Ljubica Jurič rođena je u Tomislavgradu, BiH, 1977. godine. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer marketing, desetak godina radila je u građevinskom i sektoru energetike. Prije sedam godina odlučila je sve promijeniti i vratiti se svojoj tajnoj ljubavi – medijima i pisanju. Četiri daleke, ratne godine provela je na lokalnoj radiopostaji u zabavnim emisijama, a danas je vlasnica i urednica četiri portala. Sedam godina bavi se i društveno odgovornim poslovanjem te je članica udruge Mogu sve čiji je cilj promicanje i uključivanje osoba s invaliditetom u društvo. Živi i radi u Zagrebu. “Životni izbori nekad su tako slični kupnji cipela; sanjaš o divnom paru, a na kraju kupiš one cipele koje imaju tvoj broj.” “Prije finala u nedjelju molim sve one koji fotkaju televizore da obrišu prašinu.” “Naravno, grudnjak mora biti imenica muškog roda, jer jedino muški rod može tako tiho i dugo mučiti, a da mi sretne trepćemo.“

ožujka u prepunoj, kultnoj zagrebačkoj knjižari Znanja, u Gajevoj 1, predstavljena je prva knjiga urednice i kolumnistice Ljubice Jurič „Kobile trče počasni krug".... Sinoć, 26. ožujka u prepunoj, kultnoj zagrebačkoj knjižari Znanje, u Gajevoj 1, predstavljena je prva knjiga urednice i kolumnistice Ljubice Jurič „Kobile trče počasni krug".

Pod dirigentskom palicom moderatorice Petre Habdelić druženje je otvorila Manuela Svorcan izvedbom isječka iz kolumne Dokoljenke (su)stižu i nasmijala publiku. Čovićevi biseri bolno me podsječaju na film „Maratonci trče počasni krug" najavljujući sahranu njegove političke karijere. Neću se uopšte truditi da Čoviću objasnim princip „građanske države".

POVEZANE KNJIGE