Mračna svitanja

Mračna svitanja - Martinez, Aly | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martinez, Aly
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Mračna svitanja.pdf
ISBN
6084318557567

OPIS

Charlotte Mills, cijenjena pulmologinja, poznata kao radoholičarka, posljednjih je deset godina života posvetila karijeri liječnice. Radeći od jutra do mraka, zapostavila je svoj privatni život, uključujući i mogućnost pronalaska ljubavi. Odluka da vodi takav isprazan život posljedica je traume koju je proživjela kada joj je u parku otet šestomjesečni sin, zbog čega se godinama bori s tamom, gušeći se u tuzi i krivnji. Od trenutka kada Charlotte upozna Portera Reesea, između njih se razvija privlačnost koja nadilazi sve njihove sumnje i oklijevanja, a uskoro će i tama, u kojoj oboje žive, postati zajedničko utočište gdje će pomagati jedno drugome, suočavajući se s vlastitim strahovima iz prošlosti.

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Pregledajte cjelokupnu ponudu autora ALY MARTINEZ. Kako biste mogli pristupiti vašim podacima, promijeniti ih ili nastavili kupovinu, molimo Vas da popunite slijedeće. Najveći izbor knjiga i udžbenika - internet trgovina Školske knjiga d.d. svitanje prijevod u rječniku hrvatski - slovenski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Motke i kamenje mogu da mi polome kosti, ali me reči nikada neće povrediti. Koja glupost.

POVEZANE KNJIGE