Mediteranska kuharica

Mediteranska kuharica Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Mediteranska kuharica.pdf
ISBN
1859393161078

OPIS

Mediteranska kuharica je izvrstan način da cijela obitelj uživa u laganoj, jednostavnoj i zdravoj mediteranskoj kuhinji! Sunce, miris mora, aromatičnog bilja i maslinova ulja, okus svježeg voća i povrća – sve je to Mediteran. Sad vam je ovo bogatstvo zdravlja i okusa dostupno na jednome mjestu – u velikoj uspješnici Mediteranska kuharica. Spajajući kulinarsku raznolikost Italije, Grčke, Španjolske, Turske, Francuske, Portugala, Hrvatske te sjeverne Afrike i Bliskog istoka, ovdje ćete naći recepte koji će vam dočarati autentične okuse i mirise Mediterana. Ova će vam knjiga otkriti svu raznovrsnost mediteranske prehrane – od laganih salata i jela od ribe do slasnih zalogaja, tjestenine i jela od mesa. Više od 300 lokalnih recepata iz regija poput Andaluzije, Toskane, Provanse i grčkih otoka susreću se s receptima iz bliskoistočnih i sjevernoafričkih zemalja kao što su Maroko, Egipat i Libanon. Dočarajte si ugođaj male taverne, užurbanog bazara ili živopisnog tapas bara u udobnosti svojega doma. Pred vama je riznica jednostavnih recepata iz različitih regija, zajedno sa sastojcima i tehnikama koje će vas voditi korak po korak do savršene pripreme zdravih i slasnih jela s Mediterana. Ovdje ćete naći:više od 300 recepata i fotografija koje otvaraju apetit jela iz svih najvažnijih mediteranskih regija, uključujući Hrvatsku hrvatska jela poput pašticade, brudeta i škampa na buzaru pregledne i jasne recepte upute korak po korak

Ova kuharica slavi zdrava jela i izvrsne okuse k... Mediteranska kuharica Raspoloživost i cijena . Akcija u Svijet knjige trgovinama za Mediteranska kuharica je istekla.

... Mediteranska kuhinja. 21 Recepta Stranica.

POVEZANE KNJIGE