Mediteranska kuharica

Mediteranska kuharica Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Mediteranska kuharica.pdf
ISBN
8484804015463

OPIS

Mediteranska kuharica je izvrstan način da cijela obitelj uživa u laganoj, jednostavnoj i zdravoj mediteranskoj kuhinji! Sunce, miris mora, aromatičnog bilja i maslinova ulja, okus svježeg voća i povrća – sve je to Mediteran. Sad vam je ovo bogatstvo zdravlja i okusa dostupno na jednome mjestu – u velikoj uspješnici Mediteranska kuharica. Spajajući kulinarsku raznolikost Italije, Grčke, Španjolske, Turske, Francuske, Portugala, Hrvatske te sjeverne Afrike i Bliskog istoka, ovdje ćete naći recepte koji će vam dočarati autentične okuse i mirise Mediterana. Ova će vam knjiga otkriti svu raznovrsnost mediteranske prehrane – od laganih salata i jela od ribe do slasnih zalogaja, tjestenine i jela od mesa. Više od 300 lokalnih recepata iz regija poput Andaluzije, Toskane, Provanse i grčkih otoka susreću se s receptima iz bliskoistočnih i sjevernoafričkih zemalja kao što su Maroko, Egipat i Libanon. Dočarajte si ugođaj male taverne, užurbanog bazara ili živopisnog tapas bara u udobnosti svojega doma. Pred vama je riznica jednostavnih recepata iz različitih regija, zajedno sa sastojcima i tehnikama koje će vas voditi korak po korak do savršene pripreme zdravih i slasnih jela s Mediterana. Ovdje ćete naći:više od 300 recepata i fotografija koje otvaraju apetit jela iz svih najvažnijih mediteranskih regija, uključujući Hrvatsku hrvatska jela poput pašticade, brudeta i škampa na buzaru pregledne i jasne recepte upute korak po korak

Ukusni pohovani škampi. Teleći medaljoni u rerni. Ova kuharica slavi zdrava jela i izvrsne okuse kojima se odlikuje raznovrsna mediteranska kuhinja.

Gall je ovu svoju novu kuharicu duhovito nazvao dijetom jer je sastavljena od jednostavnih recepata koji se temelje isključivo na zdravim i svježim sezonskim namirnicama, a bogatstvom okusa i mirisa zavest će svakog pravog bonkulovića ... Jacqueline Clark Joanna Farrow MEDITERANSKA KUHARICA. Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE