Nestao

Nestao - Belle, Kimberly | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Belle, Kimberly
DIMENZIJA
4,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestao.pdf
ISBN
3940297413341

OPIS

Najgora noćna mora svakog roditelja: telefonski poziv usred noći. Najveći strah Kat Jenkins postaje stvarnost kad je probudi policija na kućnom pragu: njezin osmogodišnji sin Ethan je nestao iz kolibe u kojoj je spavao na školskom izletu. Potresena i izbezumljena, Kat juri u kamp, ali zakasnila je – nadležne službe vratile su se iz potrage praznih ruku, nakon što su izgubile Ethanov trag u planini. Stef Huntington, majka iz iste škole, na prvi pogled ima sve: novac, položaj u društvu, popularnog sina i voljenog supruga. Jedva poznaje Kat, osim zlobnih tračeva o Katinoj traumatičnoj prošlosti. Ali kako policijska istraga napreduje, Ethanov nestanak ima zastrašujuće posljedice za Stef, kada slučajno susretne Kat. Dok se dvije majke utrkuju s vremenom, njihova očajnička potraga za odgovorima otkriva kako najveća opasnost leži u svakodnevnim osmijesima onih kojima najviše vjeruju.

16:50 TIJEKOM nevjerojatne utakmice na Rujevici VAR i suci poništili su dva gola i dva penala te potrošili više od 15 minuta premotavajući snimke čak šest situacija pred golom Šibenika, od kojih je jedna otišla u korist Rijeke. No ta je bila i presudna, u 101.

Hachijevi vlasnici ne odustaju od potrage, a nude i novčanu nagradu od tisuću eura za informaciju gdje se nalazi njihov voljeni kućni ljubimac. NETRAGOM NESTAO. 105,00 kn 73,50 kn nije dostupno.

POVEZANE KNJIGE