Nestao

Nestao - Belle, Kimberly | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Belle, Kimberly
DIMENZIJA
9,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestao.pdf
ISBN
4321007795821

OPIS

Najgora noćna mora svakog roditelja: telefonski poziv usred noći. Najveći strah Kat Jenkins postaje stvarnost kad je probudi policija na kućnom pragu: njezin osmogodišnji sin Ethan je nestao iz kolibe u kojoj je spavao na školskom izletu. Potresena i izbezumljena, Kat juri u kamp, ali zakasnila je – nadležne službe vratile su se iz potrage praznih ruku, nakon što su izgubile Ethanov trag u planini. Stef Huntington, majka iz iste škole, na prvi pogled ima sve: novac, položaj u društvu, popularnog sina i voljenog supruga. Jedva poznaje Kat, osim zlobnih tračeva o Katinoj traumatičnoj prošlosti. Ali kako policijska istraga napreduje, Ethanov nestanak ima zastrašujuće posljedice za Stef, kada slučajno susretne Kat. Dok se dvije majke utrkuju s vremenom, njihova očajnička potraga za odgovorima otkriva kako najveća opasnost leži u svakodnevnim osmijesima onih kojima najviše vjeruju.

Tri dana prije svoje smrti majka mi je rekla - to nisu njezine posljednje riječi, no bile su prilično blizu - da mi je brat još uvijek živ. ... Luka Šejić je nestao 7.

minuti, nakon što su Riječani u ... Prošlo je više od mjesec dana otkako je nestao Hachi, japanska akita kojoj se gubi svaki trag nakon potresa u Petrinji. Hachijevi vlasnici ne odustaju od potrage, a nude i novčanu nagradu od tisuću eura za informaciju gdje se nalazi njihov voljeni kućni ljubimac. NETRAGOM NESTAO.

POVEZANE KNJIGE