Dozvola za ubojstvo

Dozvola za ubojstvo - Flynn, Vince | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Dozvola za ubojstvo.pdf
ISBN
7063391372901

OPIS

“Na prvoj crti bojišnice globalnog rata protiv terorizma CIA-in superagent Mitch Rapp pokušava spasiti još jedan život – vlastiti – u ovom ˝zabavnom romanu koji se brzo čita˝ (People) najprodavanijeg autora na listi bestselera New York Timesa, Vincea Flynna. Oko za oko: to je odmazda koju zahtijeva moćan otac mrtvog terorista – a pomoću njegove mržnjom ispunjene molbe, Mitch Rapp postaje meta eksplozivne međunarodne zavjere. Hrabri je operativac morao i nekažnjeno ubiti i mučiti kako bi izbjegao katastrofu, a sve kako bi očuvao slobodu. No čak i u krugovima američkih saveznika neki vjeruju da je došlo vrijeme da se Rappu stane na kraj. Lovac se pretvorio u lovinu, a Rapp se mora osloniti na svoje oštre nagone kako bi preživio – te izborio pravdu – dok bijesno kažnjava one koji su ga izdali. “

Pročitajte više. Dozvola za ubojstvo - Profesor umjetnosti povremeno radi za tajnu vladinu organizaciju kao plaćeni ubojica - Pogledajte video i opis za film Dozvola za ubojstvo (THE EIGER SANCTION) Dozvola za ubojstvo. Vince Flynn.

Dozvola za ubojstvo. LICENCE TO KILL 1989 | akcija, špijunski | 12+ | 6.6 /10.

POVEZANE KNJIGE