Zahtjev za prijateljstvo

Zahtjev za prijateljstvo - Marshall, Laura | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marshall, Laura
DIMENZIJA
3,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Zahtjev za prijateljstvo.pdf
ISBN
1628064788219

OPIS

ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO, napet i nezaboravan roman koji se tako lako ne ispušta iz ruku, znat će cijeniti svi obožavatelji prvoklasnih psiholoških trilera. Jeste li ikada poželjeli promijeniti prošlost? Louise to želi. Svakoga dana… Kad Louise Williams primi poruku od nekoga iz davne prošlosti, srce joj zamalo stane. Maria Weston je želi dodati za prijateljicu na Facebooku. Maria Weston je nestala prije više od dvadeset pet godina. Posljednji je put viđena u noći proslave povodom završetka škole i svi vjeruju da je mrtva. A naročito Louise koja cijeloga života nosi strašnu tajnu. Budući da je Louise primorana otkriti pravu istinu o onome što se dogodilo, jedino što sa sigurnošću zna jest da je Maria Weston nestala one noći. I otada joj se gubi svaki trag, sve do sada… Zahtjev za prijateljstvo prvi je roman autorice Laure Marshall. Godine 2016. ušao je u uži izbor za nagradu Lucy Cavendish, a iste je godine osvojio drugo mjesto na dodjeli nagrada u Bathu. Laura živi s obitelji u Kentu.

Godine 2016. ušao je u uži izbor za nagradu Lucy Cavendish, a iste je godine osvojio drugo mjesto na dodjeli nagrada u Bathu.

... Nakon što ju Marina doda za prijatelja, Laura će taj zahtjev prihvatiti, ali kada shvati da je Marina malo preozbiljno shvatila to 'facebook prijateljstvo', Laura će ju ubrzo obrisati. Nakon brisanja za Lauru počinje pravi pakao iza kojeg stoji sama Marina koja počini samoubojstvo, ali i dalje ostane vrlo prisutna u njezinom životu. Zahtjev Za Prijateljstvo je na Facebooku.

POVEZANE KNJIGE