Posljednje dijete

Posljednje dijete - Hart, John | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hart, John
DIMENZIJA
7,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednje dijete.pdf
ISBN
5619522142796

OPIS

Trinaestogodišnji Johnny Merrimon imao je savršeno djetinjstvo: topao dom, divne roditelje i Alyssu, sestru blizanku s kojom je bio duboko povezan. Nije poznavao patnju i gubitak do onog dana kad je Alyssa nestala na ulici vraćajući se iz knjižnice. Godinu dana kasnije, Johnny je usamljen i neshvaćen jer nitko osim njega ni ne vjeruje da je Alyssa živa. U potrazi za sestrom, Johnny riskira život istražujući mračnu stranu svojega rodnog gradića. Ni detektiv Clyde Hunt nikad nije odustao od potrage za Alyssom. Taj ga slučaj progoni, drži ga budnog noćima i ugrožava mu karijeru. Njegovi ga nadređeni smatraju ludim i prijete mu otkazom, no on i dalje pregledava dosjee i obilazi Johnnyja i njegovu majku. A zatim nestaje i druga djevojčica. Uvjeren da će otkriti počinitelja, Johnny prihvaća pomoć svog jedinog preostalog prijatelja s kojim odlazi u divljinu, na davno zaboravljeno mjesto nasilja čija povijest seže stotinu godina daleko u prošlost. Ono što će doznati tamo stavit će pod znak sumnje sve njegove napore i razmišljanja o sudbini njegove sestre i odvesti ih do drugog dalekog mjesta – istine koja će staviti na kušnju sav njihov dosadašnji život. Prelazeći divljim predjelima dječje nevinosti i životne okrutnosti, beznađa i vjere, Posljednje dijete buntovno se odupire svim pokušajima preciznog smještanja ovoga romana u unaprijed određene žanrovske kategorije i određuje Johna Harta kao pisca jedinstvene imaginacijske i narativne energije. Hrvatski prijevod djelo je Dalije Butorac, a naslovnicu je osmislio studio Stardust LAB.

Nije poznavao patnju i gubitak do onog dana kad je Alyssa nestala na ulici vraćajući se iz knjižnice. Godinu dana kasnije, Johnny je usamljen i neshvaće Posljednje dijete količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789533164212 Izdavač: Algoritam d.o.o.

Ova knjiga istražuje rastući procjep između mladih i svijeta prirode kao i implikacije te promjene na okruženje, na društvo, psihu i duhov- Redoslijed rođenja, utvrdili su psiholozi, utječe na naše osobine. Nije, dakle, svejedno jeste li rođeni kao prvo, srednje ili posljednje dijete u obitelji ili ste pak jedinac.

POVEZANE KNJIGE