Divljač

Divljač - Demšar, Urban | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Demšar, Urban
DIMENZIJA
5,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Divljač.pdf
ISBN
5951191916636

OPIS

Divljač – srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Nalet na divljač može napraviti veliku štetu na vozilu pa se država dosjetila kako pomoći vozačima koji su udarili vepra, lisicu, srnu, zeca itd. Država je osigurala čak 25 milijuna kuna za štetu nastalu naletom vozila na divljač, javlja Slobodna Dalmacija. U lovu na divljač u nedjelju je kod Karlovca prostrijeljen 18-godišnjak što Državno odvjetništvo vodi kao nesretan slučaj, priopćila je policija dok se od lovaca doznaje da je mladić hospitaliziran i da je u tijeku nadzor Lovne inspekcije Tijekom proteklog vikenda na području Policijske postaje Poreč-Parenzo dogodili su se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i jedan nalet vozila na divljač.

I ribi, kao i divljači, zajednička je jedna stvar - obitavaju u prirodnim područjima, puno se kreću i ... divljač prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Nalet na divljač može napraviti veliku štetu na vozilu pa se država dosjetila kako pomoći vozačima koji su udarili vepra, lisicu, srnu, zeca itd.

POVEZANE KNJIGE