Za bebe i djecu 1

Za bebe i djecu 1 - Boban Pejić, Jadranka | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
9,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Za bebe i djecu 1.pdf
ISBN
4797129977807

OPIS

Cjelovita i organska prehrana od trudnoće do školske dobi Prehrana djece velika je odgovornost – time svojoj djeci stvaramo prehrambene navike koje će ih pratiti cijeli život. Zdrava prehrana, koja počinje već u trudnoći, temelj je zdravlja pa je prirodno da svojoj djeci želite omogućiti najbolji mogući početak, a za to je potrebno znanje, nešto vještine i mnogo ljubavi. Knjiga je praktična i obiluje savjetima za rodilje i majke, maštovitim receptima i jelovnicima po godišnjim dobima, opisuje koje su namirnice važne u prehrani djece, a koje svakako treba izbjegavati. Ovo je knjiga za sve koji žele osigurati zdravlje svoje djece kroz kvalitetnu i cjelovitu prehranu.

Vitaminske formule za djecu pomažu jačaju imuniteta djeteta te smanjuju umor, iscrpljenost, manjak energije i koncentracije. Pomažu da vaše dijete bude zdravo. Media Commerce d.o.o.

Beba treba puno ljubavi, pažnje i brige. Dobra oprema za bebe i djecu može Vam olakšati posao.

POVEZANE KNJIGE