Ljubavni detox

Ljubavni detox - Cotter, Kevin i Lisa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cotter, Kevin i Lisa
DIMENZIJA
9,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni detox.pdf
ISBN
7193068144392

OPIS

Knjiga Kako odgajati volju (prvijenac u novopokrenutoj Verbumovoj biblioteci Obiteljsko obogaćivanje) bit će od velike koristi roditeljima, djedovima i bakama, učiteljima, profesorima i svima onima koji se bave odgojem. Pisana je jednostavnim i jasnim jezikom koji olakšava čitanje, a temelji se na inovativnim pedagoškim pravcima i novom pristupu odgoju – teoriji pozitivne motivacije kao najučinkovitije metode odgoja. Roditelji će u ovoj knjizi otkriti na koji način mogu učinkovitije odgajati svoju djecu primjenjujući pozitivnu motivaciju i potičući kod svoje djece samopoštovanje i optimizam. Osim na čvrstim antropološkim i pedagoškim osnovama, knjiga se temelji i na mnogobrojnim empirijskim istraživanjima provedenima u ustanovama i tvrtkama koje nastoje postići cjelovitu izvrsnost. U svakom poglavlju ove vrlo praktične knjige iznesen je cjelovit plan djelovanja koji svatko može prilagoditi vlastitoj situaciji i koji omogućuje konkretnu i učinkovitu primjenu stečenoga znanja u nastojanju da našoj djeci pomognemo da postaju bolje osobe i ostvare svoj puni potencijal.

Seks je u većini slučajeva vrlo zdrav i koristan za organizam. Međutim, ni u čemu ne treba preterivati, pa tako i u njemu. Detox čajevi služe za izbacivanje toksina iz tijela, ubrzavanje metabolizma i topljenje masnih naslaga! ...

Ima ljudi u mom životu kojih se ne mogu riještiti. I nakon deset godina što je preselio u ijamerike, i oženio, i ima djecu, i što je svak svoj put našao, opet se sretnemo. Ljubavni dnevnik VulcanVirago.

POVEZANE KNJIGE