Ljubavni detox

Ljubavni detox - Cotter, Kevin i Lisa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cotter, Kevin i Lisa
DIMENZIJA
10,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni detox.pdf
ISBN
9621142710014

OPIS

Knjiga Kako odgajati volju (prvijenac u novopokrenutoj Verbumovoj biblioteci Obiteljsko obogaćivanje) bit će od velike koristi roditeljima, djedovima i bakama, učiteljima, profesorima i svima onima koji se bave odgojem. Pisana je jednostavnim i jasnim jezikom koji olakšava čitanje, a temelji se na inovativnim pedagoškim pravcima i novom pristupu odgoju – teoriji pozitivne motivacije kao najučinkovitije metode odgoja. Roditelji će u ovoj knjizi otkriti na koji način mogu učinkovitije odgajati svoju djecu primjenjujući pozitivnu motivaciju i potičući kod svoje djece samopoštovanje i optimizam. Osim na čvrstim antropološkim i pedagoškim osnovama, knjiga se temelji i na mnogobrojnim empirijskim istraživanjima provedenima u ustanovama i tvrtkama koje nastoje postići cjelovitu izvrsnost. U svakom poglavlju ove vrlo praktične knjige iznesen je cjelovit plan djelovanja koji svatko može prilagoditi vlastitoj situaciji i koji omogućuje konkretnu i učinkovitu primjenu stečenoga znanja u nastojanju da našoj djeci pomognemo da postaju bolje osobe i ostvare svoj puni potencijal.

Toggle Navigation Ljubavni dnevnik VulcanVirago utorak, 03.04.2007. Love detox.

Vrhunski čajevi renomiranih plantaža Japana i Kine. Ljubavni detox : kako usavršiti emocionalne veze u nesavršenom svijetu : 40-dnevni izazov. Biblioteka Posebna izdanja LJUBAVNI HOROSKOP - Venera u Ribama donosi najromantičniji period u 2021.

POVEZANE KNJIGE