Najdraži neprijatelj

Najdraži neprijatelj - Banks, Maya | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banks, Maya
DIMENZIJA
10,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Najdraži neprijatelj.pdf
ISBN
3055644262658

OPIS

AJDRAŽI NEPRIJATELJ zavodljiva je ljubavna priča autorice Maye Banks, koja će nas upoznati s karizmatičnom junakinjom koja će osornoga škotskog ratnika naučiti kako slušati srcem. Eveline Armstrong obiteljska je miljenica koja je pod strogom zaštitom svog klana. No ljudi izvan njezine obitelji smatraju je čudnom. Nakon jednog zamalo tragičnog događaja prestala je govoriti. Nitko, pa čak ni njezina obitelj ne zna da Eveline i ne čuje. No njezina sposobnost čitanja s usana bit će joj od velike koristi. Kad se zbog dogovorenog braka s vođom suparničkog klana nađe u novom i neprijateljskom okruženju Eveline će, bez obzira na sve poteškoće, s radošću pokušati preuzeti sve obveze koje se od nje očekuju. Njezin suprug Graeme ima dubok i zavodljiv glas, a njegove vješte ruke i poljupci probudit će u njoj osjećaje za koje nije znala ni da postoje. Maya Banks autorica je mnogobrojnih uspješnica New York Timesa. Živi u Teksasu s mužem, troje djece i mnoštvom kućnih ljubimaca. Prevela: Mirjana Valent

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Žanr: Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Ljubavni romani: Izdavač ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Najdraži neprijatelj autora Banks, Maya.

MARC zapis - ID: 64782 ... Najdraži neprijatelj zavodljiva je, nova ljubavna priča autorice Maye Banks, koja će nas upoznati s karizmatičnom junakinjom koja će osornoga škotskog ratnika naučiti kako slušati srcem. Knjige Neprijatelj mog prijatelja, HIT - Roslund/Thunberg. 139,00 kn.

POVEZANE KNJIGE