Protiv svih pravila

Protiv svih pravila - Van Dyken, Rachel | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Van Dyken, Rachel
DIMENZIJA
9,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Protiv svih pravila.pdf
ISBN
4007035399232

OPIS

Emerson je upravo ostvarila svoj san da postane profesionalna navijačica za omiljeni nogometni klub. Ali iako ova plus-size sportašica ruši sve zapreke pred sobom, čak i ona mora slijediti opširan pravilnik za navijačice. Ugljikohidrati? Ne. Čokolada? Nema šanse. Emerson voli svoje obline, ali spremna je razvaliti na novom poslu pa makar je to stajalo i života. Slijedit će sva pravila osim jednog koje je lakše pročitati nego pokoriti mu se… Ne ulazi u ljubavne veze s igračima. Problem broj jedan je Miller Quinton: njezina prva ljubav, prvi seks i tip koji u Emerson još uvijek pobuđuje maštu i vruće sanjarije. Kada se stjecajem okolnosti iznova susretnu, Miller i Emerson ponovno će osjetiti neporecivu žudnju iako se sukob koji ih je razdvojio još uvijek čini nepremostivim. A tu je i daleko previše seksi Grant Sanchez. Granta slijedi reputacija ozbiljnog ženskaroša, ali kada je riječ o osvajanju nečega što želi, Grant ne dopušta da mu itko stane na put. Emerson sada krši svako pravilo u priručniku. Ali ono što ne zna je da sudjeluje u opakoj maloj igri – igri koja bi mogla ukrasti njezin san jednako kao i njezino srce.

Lawson) i pita se zašto se to dogodilo. Da pomogne svojim prijateljima koji su u vezama, odluči napisati knjigu, odnosno priručnik o tome kako prekinuti. NAPOMENA: uključite prevod Tekst pjesme Frano Pehar - Protiv svih pravila (feat.

Ipak, unatoč upitnoj profesionalnosti u Engleskoj, Bokšić je stajao iza svih najboljih ... Protiv svih pravila (feat. Tony Vega) Ove noci nema nam sna sami protiv svih pravila na glas njeno ime vicem neka cuju svi da ginem zbog ljubavi .

POVEZANE KNJIGE