Protiv svih pravila

Protiv svih pravila - Van Dyken, Rachel | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Van Dyken, Rachel
DIMENZIJA
7,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Protiv svih pravila.pdf
ISBN
3734947633152

OPIS

Emerson je upravo ostvarila svoj san da postane profesionalna navijačica za omiljeni nogometni klub. Ali iako ova plus-size sportašica ruši sve zapreke pred sobom, čak i ona mora slijediti opširan pravilnik za navijačice. Ugljikohidrati? Ne. Čokolada? Nema šanse. Emerson voli svoje obline, ali spremna je razvaliti na novom poslu pa makar je to stajalo i života. Slijedit će sva pravila osim jednog koje je lakše pročitati nego pokoriti mu se… Ne ulazi u ljubavne veze s igračima. Problem broj jedan je Miller Quinton: njezina prva ljubav, prvi seks i tip koji u Emerson još uvijek pobuđuje maštu i vruće sanjarije. Kada se stjecajem okolnosti iznova susretnu, Miller i Emerson ponovno će osjetiti neporecivu žudnju iako se sukob koji ih je razdvojio još uvijek čini nepremostivim. A tu je i daleko previše seksi Grant Sanchez. Granta slijedi reputacija ozbiljnog ženskaroša, ali kada je riječ o osvajanju nečega što želi, Grant ne dopušta da mu itko stane na put. Emerson sada krši svako pravilo u priručniku. Ali ono što ne zna je da sudjeluje u opakoj maloj igri – igri koja bi mogla ukrasti njezin san jednako kao i njezino srce.

Ali ne može - na vratima mu se pojavljuje nepoznata i uplašena žena koja traži njegovu pomoć. Nikad nije kasno naučiti kako igrati šah - najpopularniju igru na svijetu! Učenje šahovskih pravila je lagano: Kako postaviti šahovsku ploču Kako se šahovske figure pomiču Otkrij posebna šahovska pravila Saznaj tko poteže prvi potez u šahu Proučavaj smjernice pobjeđivanja u šahovskoj partiji Proučavaj... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Protiv svih pravila autora Van Dyken, Rachel. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! RACHEL VAN DYKEN PROTIV SVIH PRAVILA.

Stream songs including "Protiv svih pravila (feat. Tony Vega)", "Nagovori Me" and more. Protiv svih pravila 59,90 kn 35,94 kn Emerson je upravo ostvarila svoj san da postane profesionalna navijačica za omiljeni nogometni klub, no postoje pravila, nema ugljikohidrata i nisu dozvoljene veze s igračima… Protiv Svih Pravila Songs Download- Listen Protiv Svih Pravila MP3 songs online free.

POVEZANE KNJIGE