Probaj me – Ljubav po mjeri 1

Probaj me – Ljubav po mjeri 1 - Ryan, Kendall | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
3,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Probaj me – Ljubav po mjeri 1.pdf
ISBN
4757726291488

OPIS

Priča o strasti od koje će vam zastati srce, a prsti se zgrčiti na nogama, voljene najprodavanije autorice romana Hard to Love, Resisting Her i The Impact of You. Konzervativna južnjakinja dobrih manira Emmy Clarke potpuno je izgubljena u njujorškom svijetu mode, no kada dobije posao asistentice u modnoj agenciji, to joj se čini kao savršena mješavina posla i zadovoljstva. Raditi pod zloglasnom i okrutnom Fionom Stone noćna je mora, no posao ima i svoju skrivenu čar: očijukanje sa smiješno zgodnim muškim modelom koji tu i tamo prođe kroz ured – točnije, zvijezdom u usponu Benom Shawom. Ben je sve što Emmy nije: nevjerojatno predivan, visoko plaćen i mnogo putuje. Također, ima više problema nego Vogue izdanja. Emmy je uz Bena na njegovim snimanjima, no odbija postati jednom od njegovih požudnih obožavateljica. Emmyn osvježavajuće realan stav Benu postaje iznenađujuće privlačan. Putujući po najmodernijim gradovima svijeta, usputno koketiranje pretvara se u zabranjenu aferu, no kada Ben otkrije svoju izopačenu prošlost, a ogorčena Fiona sazna za njihovu vezu, njihove karijere i srca naći će se u opasnosti.

KNJIŽEVNOST. ISBN 978-953-323-302-4 ... Title: Probaj me, Author: Zuki8, Name: Probaj me, Length: 249 pages, Page: 1, Published: 2017-08-15 ...

Staviti kažiprst u usta - ZAGRLI ME 21. Staviti palac u usta - POLJUBI ME 22.

POVEZANE KNJIGE