Mojsijev zakon

Mojsijev zakon - Harmon, Amy | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harmon, Amy
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Mojsijev zakon.pdf
ISBN
7586509395686

OPIS

Netko ga je pronašao u košari u praonici rublja, omotanog u ručnik, starog tek nekoliko sati i na rubu smrti. Nazvali su ga bebom Mojsijem kada su podijelili njegovu priču na večernjim vijestima – maleno dijete ostavljeno u košari u prljavoj praonici, dijete koje je rodila majka ovisnica i za kojega se očekivalo da će imati svakojake probleme. Crack bebu, Mojsija, zamišljala sam s ogromnom pukotinom koja se protezala uzduž njegova tijela, kao da je slomljen pri rođenju. Znala sam da to nije značenje tog pojma. No ta mi se slika urezala u pamćenje. Možda me upravo to što je bio slomljen i privlačilo k njemu od početka. Sve se to dogodilo prije no što sam se ja rodila, a kada sam ga upoznala i kada mi je mama ispričala o njemu, priča je već postala stara vijest i nitko nije želio imati ništa s njime. Ljudi vole bebe, čak i bolesne bebe. Čak i crack bebe. No bebe odrastaju u klince, a klinci odrastaju u tinejdžere. Nitko ne želi imati posla s problematičnim tinejdžerima.

Odgajatelj je u drevno doba išao s djecom od kuće do škole i natrag. On obično nije bio učitelj, već je vodio djecu do učitelja.

Nazvali su ga bebom Mojsijem kada su podijelili njegovu priču na večernjim vijestima - maleno dijete ostavljeno u košari u prljavoj praonici ... II Amy Harmon: Mojsijev zakon 61 Uvez: Meki uvez Izdavač: 24 sata d.o.o. Amy Harmon - Mojsijev zakon,knjigekojeoduzimajudah.blog.hr. Marketing ; učitavam... Mojsijev i Kristov zakon.

POVEZANE KNJIGE