Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2

Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2 - Flynn, Vince | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
9,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2.pdf
ISBN
8316025345082

OPIS

Neizvjestan i prepun napetosti, Flynnov bestseler stavlja pred nišan neprijatelja mladog, ubojitog tajnog agenta na pravedničkom pohodu Prošlo je tek godinu dana otkad ga je CIA obučila i dala mu odriješene ruke, a Mitch Rapp uspio je uništiti mrežu čudovišta koja su stajala iza terorističkog napada Pan Am Lockerbie – izvršivši ubojstvo po ubojstvo, ne ostavljajući traga. Potraga ga vodi u Pariz, gdje mu je u jednom od najluksuznijih hotela u gradu postavljena smrtonosna zamka – namještena je igra koja otkriva devet mrtvih tijela, od kojih jedno pripada libijskom ministru nafte. Washington ne želi sudjelovati u međunarodnoj krizi, a Stan Hurley, jedan od rukovoditelja, smatra da je problem u Rappu. Tajni agent polako izmiče izvan njihove kontrole i počinje djelovati samostalno, pa postaje jasno da ne postoji ništa opasnije od ugroženog i ranjenog Mitcha Rappa.

A da me ni videl kad sam se rastezal? Ili kad sam srkal lozu? Ma ne, već bi doletela koja mina. Ma kurac, morti je.

Jedan slučajan hitac ispreplest će sudbine dvaju mladih žena - Anite, inspektorice koja se sjano snalazi u profesionalnom i sasvim dobro u privatnom životu i Petre, mlade djevojke kojoj bi svakodnevica sigurno bila jednostavnija da ne mora skrbiti za... Igrani film 'Hitac' redatelja Roberta Orhela međunarodnu će premijeru imati na uglednom Montreal World Film Festivalu krajem ovog mjeseca. Festival kojem je ovo tridesetisedmo izdanje objavio je danas natjecateljski program za koji je izdvojeno dvadeset filmova iz cijelog svijeta. VIDEO: Postigao nemoguć hitac, a onda mu poništen.

POVEZANE KNJIGE