Slatka nevolja – Slatka nevolja 1

Slatka nevolja – Slatka nevolja 1 - Carmack, Cora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carmack, Cora
DIMENZIJA
12,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatka nevolja – Slatka nevolja 1.pdf
ISBN
3148070720509

OPIS

Bliss Edwards uskoro će diplomirati na koledžu, a još uvijek je nevina. Kako joj je dojadilo biti jedina djevica među prijateljicama, zaključi da je problem najbolje riješiti što je brže i jednostavnije moguće – avanturom za jednu noć. Ali plan se izjalovio nakon što se uplašila i ostavila predivnog muškarca samog i nagog u krevetu – i to s opravdanjem u koje ne bi povjerovao nitko tko ima imalo soli u glavi. A kao da to nije bilo dovoljno ponižavajuće, kad je došla na prvo predavanje posljednjeg semestra, prepoznaje svoga novog profesora. Jer ostavila ga je nagog u svome krevetu prije samo osam sati…

Cijena 35 kn ~ 5 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 30356727 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko ... Kozmeticki salon Slatka NevOlja, Kruševac, Serbia. 85 likes.

PDV. Bliss Edwards uskoro će diplomirati na koledžu, a još uvijek je nevina.

POVEZANE KNJIGE