Slatka nevolja – Slatka nevolja 1

Slatka nevolja – Slatka nevolja 1 - Carmack, Cora | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carmack, Cora
DIMENZIJA
4,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatka nevolja – Slatka nevolja 1.pdf
ISBN
4105954316797

OPIS

Bliss Edwards uskoro će diplomirati na koledžu, a još uvijek je nevina. Kako joj je dojadilo biti jedina djevica među prijateljicama, zaključi da je problem najbolje riješiti što je brže i jednostavnije moguće – avanturom za jednu noć. Ali plan se izjalovio nakon što se uplašila i ostavila predivnog muškarca samog i nagog u krevetu – i to s opravdanjem u koje ne bi povjerovao nitko tko ima imalo soli u glavi. A kao da to nije bilo dovoljno ponižavajuće, kad je došla na prvo predavanje posljednjeg semestra, prepoznaje svoga novog profesora. Jer ostavila ga je nagog u svome krevetu prije samo osam sati…

Knjiga pod nakladom 24 sata izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. SLATKA NEVOLJA - Za samo par minuta napravite nešto što će svakoga ostaviti bez teksta ! Ovo je kolač koji svakoga oduševljava, jednostavno se priprema, a prava je salatka nevoljam , kad probate nemožete prestat jest! Sastojci su : BISKVIT: 6 jaja, 6 kašika oštrog brašna, 6 kašika šećera, 2 kašike kakaa u prahu, 1 […] Odrastanje zna biti zbilja zastrašujuće, a opet i prilično sjajno.

User: 52.183.70.91 0 Za dodatna pitanja, pišite na [email protected] Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Izvor: Mondo, 09.Maj.2018, 17:24 (ažurirano 02.Apr.2020.) SLATKA NEVOLJA: Tone vruće čokolade po autoputu.

POVEZANE KNJIGE