Nakon nje

Nakon nje - Richmond, T.R. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Richmond, T.R.
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Nakon nje.pdf
ISBN
9909984160364

OPIS

Smrt ne znači zaborav. Tijelo dvadesetpetogodišnje Alice Salmon pronađeno je u rijeci u engleskome gradu Southamptonu. Njezin slučaj zaokupi sve, od lokalnih novina do srca onih koji su je najbolje poznavali. Ali Aliceina tragedija ostavlja niz neodgovorenih pitanja i skrivenih istina. Dr. Jeremy Cooke, Alicein bivši profesor, znanstvenik je čiji se život svodi na skupljanje komadića Aliceina postojanja sa svim njegovim manama i u svoj istinskoj ljepoti. Aliceinu smrt pokriva veo tajni koji zahvaća živote njezinih bližnjih. Ali, u doba interneta, foruma i društvenih mreža, tajne rijetko ostaju tajne…

Taj trend se nastavlja i dalje", rekla je Čikić za Crozilla.com. SEZONA NIJE BILA TAKO LOŠA, TEK NAKON NJE SE DOGODILA KATASTROFA: 'Znam da sam popušio, ovo je početak kraja…' Foto: Pixsell Autor: Danas.hr 03.10.2020 11:44 Marina je izvela pjevačičinu pjesmu ''Tsunami'', a čini se da Rozga nije propustila pogledati vrući nastup. Naime, nakon emisije javila se komičarki.

Zapravo ova knjiga krije više od toga, slojevita je i poseže u neka područja koja na prvi pogled vjerojatno ne biste očekivali. Tijelo dvadesetpetogodišnje Alice Salmon pronađeno je u rijeci u engleskome gradu Southamptonu. Nakon što ju je netko na TikToku pitao što djeci daje za desert, korisnica Emily Dingmann objavila je video u kojem je sve objasnila - i naglasila da desert dobiju odmah uz večeru, a ne tek nakon nje.

POVEZANE KNJIGE