Robo alive-pauk

Robo alive-pauk Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Robo alive-pauk.pdf
ISBN
9560064855642

OPIS

Robo Alive pauk je dječja igračka koja svojim dizajnom podsjeća na pravog pauka! Njegovo dlakavo tijelo, duge noge te brze kretnje realistično dočaravaju izgled i kretanje stvarne životinje. Nastašni mališani njime će zasigurno pokušati zavarati prijatelje i uvjeriti ih da se radi o pravom pauku! Hoće li im trik uspjeti ili će ipak shvatiti kako se radi o igrački bit će manje važno jer će se na kraju svi dobro zabaviti i nasmijati! Robo Alive pauk robot dio je serije igračaka Robo Alive koje svojim funkcijama oponašaju prave životinje. Robo Alive zmija ili Robo Alive gušter odličan su izbor želite li upotpuniti kolekciju neobičnih igračaka!

Predviđen rok otpreme: sutra* Robo Alive zmija na baterije dostupna je u crvenoj ili zelenoj boji, a želite li proširiti svoju Robo Alive kolekciju, sigurno će vam se svidjeti i Robo Alive gušter ili Robo Alive pauk! Ove su robotičke dječje igračke odlične za nestašne šale kojima će se svi nasmijati i pritom se dobro zabaviti! Karakteristike: Robo Alive zmija Robo Alive pauk . 119,00 kn Ušteda: 30,00 kn.

MultiPlusCard bodovi 44. Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 7 radnih dana.

POVEZANE KNJIGE