(Ne)zrelost

(Ne)zrelost - Hanna, Gabbie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanna, Gabbie
DIMENZIJA
10,55 MB
NAZIV DATOTEKE
(Ne)zrelost.pdf
ISBN
7548111477271

OPIS

Gabbie Hanna unosi lakoću u nepredvidive preokrete života suvremenog odraslog čovjeka u ovoj uzbudljivoj debitantskoj zbirci ilustrirane poezije. U poeziji koja varira od ritmičkih dječjih pjesmica do profesionalnog, ispovjednog stila, Gabbie istražuje što znači osjećati se istovremeno i kao dijete i kao odrasla osoba, razotkrivajući pritom vlastite čežnje, opsesije i nesigurnosti. (Ne)zrelost najavljuje pojavu sjajnog novog pjesničkog glasa čudesnom sposobnošću da povezuje i kroz udaljavanje, da proniče u srž koristeći se internetskim žargonom i zbija vraški smiješne šale u predahu između dva trenutka egzistencijalne tjeskobe. Privući će vas do zadnje stranice zato što je razumijete, ali i vratiti opet na prvu jer i ona razumije vas. IZ TISKA: “Briljantan, originalan pjesnički glas… 150 pjesama i 150 pripadajućih ilustracija oduševljavaju iskrenošću, originalnošću i humorom, a čitatelji će se osjećati kao da se promatraju u svom vlastitom ogledalu.” Goodreads

Opis oglasa ... Pojam 'maturant' označava završni ispit srednjoškolskog obrazovanja. Zašto je konzumacija alkohola jedina oznaka za 'zrelost' osobe? Emocionalna (ne)zrelost predškolaca.

Mnogi ljudi rastu fizički i svojim izgledom daju dojam zrele osobe, no dug put još je pred njima da bi postali odraslim, zrelim osobama. Kako bi se mogla "kvalificirati" kao zrela osoba, moraš imati određene kvalitete i osobine, a Bright Side osvrnuo se na njih.

POVEZANE KNJIGE