(Ne)zrelost

(Ne)zrelost - Hanna, Gabbie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanna, Gabbie
DIMENZIJA
6,52 MB
NAZIV DATOTEKE
(Ne)zrelost.pdf
ISBN
6238550689095

OPIS

Gabbie Hanna unosi lakoću u nepredvidive preokrete života suvremenog odraslog čovjeka u ovoj uzbudljivoj debitantskoj zbirci ilustrirane poezije. U poeziji koja varira od ritmičkih dječjih pjesmica do profesionalnog, ispovjednog stila, Gabbie istražuje što znači osjećati se istovremeno i kao dijete i kao odrasla osoba, razotkrivajući pritom vlastite čežnje, opsesije i nesigurnosti. (Ne)zrelost najavljuje pojavu sjajnog novog pjesničkog glasa čudesnom sposobnošću da povezuje i kroz udaljavanje, da proniče u srž koristeći se internetskim žargonom i zbija vraški smiješne šale u predahu između dva trenutka egzistencijalne tjeskobe. Privući će vas do zadnje stranice zato što je razumijete, ali i vratiti opet na prvu jer i ona razumije vas. IZ TISKA: “Briljantan, originalan pjesnički glas… 150 pjesama i 150 pripadajućih ilustracija oduševljavaju iskrenošću, originalnošću i humorom, a čitatelji će se osjećati kao da se promatraju u svom vlastitom ogledalu.” Goodreads

Osoba može, sa intenzivnim osećanjem, „iz velike ljubavi", „jer ne može bez voljene osobe"… i sličnih emocija, činiti mnoge stvari koje su destruktivne za razvoj „voljene" osobe. Kako Pink Villa prenosi prvi i glavni razlog je iskustvo i zrelost. Starije žene im djeluju kao zaštitnice, staložene su, uravnotežene i pune samopouzdanja.

Privući će vas do zadnje stranice zato što je razumijete, ali i vratiti opet na ... '(Ne)zrelost' Gabbie Hanna najavljuje pojavu sjajnog novog pjesničkog glasa sa sposobnošću da povezuje i kroz udaljavanje, da proniče u srž koristeći se internetskim žargonom i zbija vraški smiješne šale u predahu između dva trenutka egzistencijalne tjeskobe. Privući će čitatelja do zadnje stranice zato što je razumije, ali i vratiti opet na prvu jer i ona razumije njega. Ulaskom u pubertet ili slavljenjem punoljetnosti ne doseže se zrelost.

POVEZANE KNJIGE