Srž zla

Srž zla - D'Andrea, Luca | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
D'Andrea, Luca
DIMENZIJA
3,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Srž zla.pdf
ISBN
8152786130880

OPIS

Jeremiah Salinger pun je grizodušja. Nesreća se dogodila njegovom krivnjom. On je jedini preživjeli. Sada mu jedino kći Clara može izmamiti osmijeh na licu. Depresija i noćne more se pogoršavaju. Ali kad odvede Claru u Bletterbach – klanac u Dolomitima bogat fosilnim ostacima – slučajno načuje razgovor koji njegovu životu daje novi smisao. Troje studenata ubijeno je na tom mjestu 1985., tijela su im zvjerski raskomadana, a ubojica nikada pronađen. Okrutno trostruko ubojstvo ostalo je neriješeno. Njujorčanin Salinger daleko je od kuće, a ove talijanske planine, rodni kraj njegove žene, pružaju utočište bliskoj i tajanstvenoj zajednici čije nepovjerenje prema strancima lako prelazi u nasilje. Ipak, rješavanje ove tajne moglo bi biti jedini spas za Salingerovo duševno zdravlje. Nepokolebljivim glasom i apsolutnim vladanjem ritmom i pripovijedanjem, Luca D”Andrea nam pokazuje kako triler može ogoliti srce čovjeka preplavljenog svojom opsesijom. Do te mjere da ugrozi ono najvrjednije što posjeduje, samo da ne bi posustao pred zagonetkom. O autoru Luca D”Andrea rođen je 1979. u Bolzanu u Italiji, gdje je deset godina radio kao učitelj. Prije svog prvog romana za odrasle, Srž zla, napisao je tri dječje knjige. Za drugu knjigu, Lissy, dobio je nagradu Premio Giorgio Scerbanenco. Djela su mu zasad prevedena na više od trideset jezika diljem svijeta.

Ovo je odlična knjiga koju bih preporučila svakome tko traži višeslojnu tajnu postavljenu na divlje i neobično mjesto. Srž zla. Luka d'Andrea.

Kupac plaća poštarinu. Pogledajte profil SPQRoma. 12 Luka d'Andrea Srž zla 13 nestanemo u velikom plamenu rezervisanom za heroje.

POVEZANE KNJIGE