Pod kupolom II. dio

Pod kupolom II. dio - King, Stephen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
9,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Pod kupolom II. dio.pdf
ISBN
3904084055143

OPIS

Nakon što je Velikom Jimu Rennieju nekoliko puta stao na žulj, Barbie će se naći u nezavidnoj situaciji, optužen za četiri umorstva. Pastor Lester Coggins, koji je za Renniejevu golemu operaciju trgovine metamfetaminima prao novac, Dukeova udovica Brenda Perkins te konobarice Angie McCain i Dodee Sanders pali su zapravo od ruke samog Rennieja ili njegova sina Juniora, no Barbie je idealna meta koja se na taj način može neutralizirati. Dok je on u zatvoru, ostali stanovnici prate izvor Kupole pomoću Geigerova brojača do obližnje napuštene farme. Uređaj koji će naći u sredini voćnjaka čini se vanzemaljskog podrijetla… Od političara željnih moći koji iskorištavaju apokalipsu za vlastiti probitak, preko slučajnih namjernika koji su se našli u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, do običnih ljudi koji se nađu u nimalo neobičnim okolnostima, Pod kupolom nam, u najboljoj psihološkoj maniri Stephena Kinga, otkriva kako svi mi reagiramo suočeni s neobjašnjivim, tragičnim događajima koji su potpuno izvan naše kontrole i koji nam u sekundi unište svijet kakav smo do tada znali. Vorto Palabra s ponosom vam predstavlja drugi i završni nastavak fantastičnog romana prema kojem je i snimljena istoimena popularna serija.

Podijeli: Opis proizvoda ... Pod kupolom nam, u najboljoj psihološkoj maniri Stephena Kinga, otkriva kako svi mi reagiramo suočeni s neobjašnjivim ... Stryker Dragoon opremljen daljinski upravljanom kupolom sa stanicom Kongsberg Protector MCT-30 (Foto: US Army) Prilikom odabira kupole za borbeno vozilo pješaštva polazište je zadaća za koju će se koristiti.

Dodaj u košaricu-20%. Dodaj u listu želja.

POVEZANE KNJIGE