Čitanje potiče maštu

Čitanje potiče maštu - Castells, Fabrega | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castells, Fabrega
DIMENZIJA
11,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Čitanje potiče maštu.pdf
ISBN
7265910337267

OPIS

Stvaranje kutka za čitanje u učionici početak je posljednje avanture “Nerazdvojnih”. Ideje koje im daje knjižničarka i dobivanje knjiga od starog para za koji sumnjaju da skriva mračnu tajnu u podrumu svoje knjižare, samo su neke od stvari koje će ova entuzijastična ekipa doživjeti. Snažnom inicijativom i napornim radom uspijevaju izraditi kutak za čitanje pun knjiga, kutak koji je motivirajući i udoban. Na kraju, jedan od prijatelja ima odličnu ideju koja će iskustvo pretvoriti u nezaboravnu uspomenu.

Uz pomoć učitelja Tome, "Nerazdvojni" razgovaraju o tome kako nabaviti i složiti knjige, ali i kako ukrasiti čitateljski kutak. CASTELLS, Elisenda Čitanje potiče maštu / Elisenda Castells, Marta Fábrega ; [prijevod Inja Erceg]. - Zagreb : Neretva, 2019. Čitanje na glas i pričanje priča s djetetom izvrstan je način zajedničkog provođenja vremena.

No, ponekad zaboravljamo na knjige i radije vrijeme provodimo gledajući televiziju. Svoje ponašanje prenosimo i na djecu te tako danas djeca sve … Stranice gradske knjižnice Marka Marulića u Splitu.

POVEZANE KNJIGE