Ponovno u školi: Novi izazov

Ponovno u školi: Novi izazov - Castells, Fabrega | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castells, Fabrega
DIMENZIJA
8,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponovno u školi: Novi izazov.pdf
ISBN
3913492130269

OPIS

“Nerazdvojni” se ponovno susreću nakon ljetnih praznika na početku nove školske godine. Odlučili su uzeti stvar u svoje ruke kako bi bili sigurni da će povratak u školu biti uzbudljiv i zabavan – organiziraju grupnu fotografiju da bi svi imali sjajne uspomene na svoj prvi dan škole. Cijela ekipa se uključuje u projekt i – s obzirom na to da su svi toliko različiti – dobro se nadopunjuju smišljajući mnoge ideje za uspješno fotografiranje. Toma i Gabrijela, njihovi nastavnici ove godine, shvaćaju da imaju vrlo posebnu skupinu djece u svom razredu koja se međusobno poštuju i znaju sve o timskom radu.

Do sada su nastavu uživo pratili samo maturanti. Dio škola, poput pulske gimnazije, nastavu će provoditi po modelu B, odnosno naizmjence u učionici i putem interneta. Luka Kujundžić: Za dobrog nastavnika svaki je dan u školi novi izazov .

Poštovani roditelji, nakon dugo vremena i niži i viši razredi naše škole vratili su se na nastavu prema A modelu, što znači da pohađaju nastavu u školi, na zadovoljstvo i učenika i učitelja. RIJEKA Veznjak Nino Mohorovičić napustio je redove nogometaša Opatije i odlučio sreću potražiti u inozemstvo - preciznije Italiji. Daroviti veznjak, koji je prošloga ljeta stigao u Opatiju iz redova Orijenta 1919, odlučio se okušati u redovima talijanskog četvrtoligaša Vis Artena..

POVEZANE KNJIGE