Ovako evo svršava svijet

Ovako evo svršava svijet - Ksiluri, Maria | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ksiluri, Maria
DIMENZIJA
7,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Ovako evo svršava svijet.pdf
ISBN
7966052644015

OPIS

Orestis, Fani, Dimitris, Akos, Fotis i Ana krhki su, nesigurni i tjeskobom prožeti mladi ljudi, psihološki razapeti između mentaliteta otoka s kojega potječu i anomičnog urbaniteta metropole, bačeni usred svijeta u kojem nema sigurnosti, a jedine su konstante gravitacija i smrt. Pratimo njihove pokušaje da izađu na kraj s obiteljskim traumama i aporijama intimnih odnosa, da diplomiraju i osamostale se u doba ekonomske depresije. U središtu priče nalazi se Ana, čiji tajanstveni nestanak opterećuje i poput crne rupe privlači sve koji su bili bliski s njom. Ovaj neobično komponirani introspektivni roman u kojem se životi junaka isprepleću na neočekivane načine, govori o sjećanju i zaboravu, fragilnosti ljubavnih odnosa i našeg osobnog mikrokozmosa. Maria Ksiluri rođena je 1983. na Kreti. Studirala je psihologiju na Sveučilištu Panteion te nastavila poslijediplomski studij iz istog područja. Njezin prvi roman, Premotaj (2009.), bio je u užem izboru za nagradu Diavazo za debitante. Drugi roman Ovako evo svršava svijet objavljen joj je 2012. godine. Smatraju je jednom od najvećih mladih talenata na grčkoj književnoj sceni. Živi u Ateni i radi kao copywriter.

u 14:53 U reklamnom spotu Mladih Socijalista, nakon 'penetracije' glasačkog listića u kutiju, djevojka doživljava orgazam uz riječi 'Glasovanje je zadovoljstvo'. „Ovako evo svršava svijet" Sudjeluju: Maria Ksiluri, VRLI NOVI SVIJET 20:00 - 21:30 Panel diskusija „Na mladima svijet ostaje Sudjeluju: Maria Ksiluri, Luce, Sven Popović 22. 5.

studenoga 2010. u 14:53 U reklamnom spotu Mladih Socijalista, nakon 'penetracije' glasačkog listića u kutiju, djevojka doživljava orgazam uz riječi 'Glasovanje je zadovoljstvo'. „Ovako evo svršava svijet" Sudjeluju: Maria Ksiluri, VRLI NOVI SVIJET 20:00 - 21:30 Panel diskusija „Na mladima svijet ostaje Sudjeluju: Maria Ksiluri, Luce, Sven Popović 22.

POVEZANE KNJIGE