Samo za muškarce

Samo za muškarce - Feldhahn, Jeff | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feldhahn, Jeff
DIMENZIJA
10,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Samo za muškarce.pdf
ISBN
7739297272896

OPIS

Ako ste poput većine muškaraca, utrošili ste mnogo energije nastojeći shvatiti što žene žele, što ih pokreće, i kako ih usrećiti. Evo dobre vijesti: uspjeh je jednostavniji nego što ste mislili. U svojoj izvanrednoj knjizi Samo za muškarce Shaunti i Jeff Feldhahn otkrivaju dosad nepoznate istine koje će vam otvoriti oči, kao i jednostavne stvari kojima ćete radikalno popraviti odnos s voljenom ženom. Primjerice: • Zašto ona ne može „jednostavno ne razmišljati“ o nečemu što je muči. • Kako od nje dobiti stvarne odgovore, bez igara. • Kako je vaš instinkt uzdržavatelja obitelji zapravo može povrijediti – i što možete u tome slučaju učiniti. • Zašto „ne večeras, dragi“ ne mora značiti ono što vi mislite da znači. • Zašto je muškarcu tako teško slušati o ženinim osjećajima i jednostavan plan kako u tome uspjeti. • Zašto će njezino „Uzimam“ pred oltarom uvijek značiti „Uzimaš li i ti?“, i odgovor koji će je oduševiti. Obogaćena najnovijim rezultatima znanstvenih istraživanja koji objašnjavaju nevjerojatni ženski mozak i s posebnim poglavljem koje će vam pokazati kako dekodirati njezina ponašanja koja vas najviše zbunjuju, knjiga Samo za muškarce zemljovid je uz koji ćete uspjeti usrećiti svoju voljenu.

Sastojak je vrlo rijedak što podiže cijenu parfema, a brojne modne kuće zbog toga koriste sintetičke verzije. Ona daje miris koji podsjeća na ocean. Page 2 of 3 - Samo za muskarce - posted in Zabava (2003-2005): Sve se iz korena menja kad sretnes onu pravu...

Jednom kada počnete ... Samo za muškarce. 78 likes.

POVEZANE KNJIGE