Čuvar

Čuvar - Mallory, Margaret | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mallory, Margaret
DIMENZIJA
9,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuvar.pdf
ISBN
2234260455346

OPIS

Čuvar je prvi roman iz serije Povratak gorštaka. Četiri neustrašiva ratnika vraćaju se na Visočje tražiti povrat svoje zemlje i svoja prava. No sva iskušenja u bitkama ne mogu ih pripremiti za njihov najveći izazov – osvajanje srca škotskih ljepotica. Nakon godina borbe u inozemstvu, Ian MacDonald vraća se kući i otkriva da mu je klan u opasnosti. Kako bi spasio svoje najbliže, mora ispraviti pogreške iz prošlosti … i uzeti za ženu onu kojoj se dugo odupirao. Kao mlada djevojka, Sileas je ovisila o Ianu, koji je bio njezin vitez u sjajnom oklopu. No kad je pokušaj spašavanja doveo u pitanje njezinu čast, Ian je bio, suprotno svojoj želji, prisiljen oženiti se njome. Pet godina poslije Sileas je od nespretne djevojčice izrasla u samosvjesnu ljepoticu koja zna da zaslužuje bolje od muža koji joj nije sklon i koji je radije otišao u rat nego ostao sa svojom ženom. Sada se taj prokleto zgodni gorštak napokon zaljubljuje. Želi još jednu priliku od Sileas … i neće prihvatiti ne kao odgovor.

Znači treba koristiti samo onu čuvarkuću koja je ... Čuvar parkinga. Čuvar parkinga - pogledajte našu ponudu.

Nepouzdani dokumenti otvaraju se u izoliranom kontejneru s omogućenim Hiper-V-om, koji je odvojen od operacijskog sustava host. Život, Balkan Čuvar porodične tradicije: Tomislav Cerovečki - jedini hrvatski kišobranar Kišobranar Tomislav Cerovečki u svojoj radnji u zagrebačkoj Ilici održava tradiciju ručne izrade ... Proizvod Duboko emotivna i magnetski privlačna priča o sudbini koja će vas potpuno zaokupitiNakon godina borbe u inozemstvu Ian MacDonald vraća se kući otkriva ... Čuvar sjećanja, Zagreb, Croatia. 1,432 likes · 74 talking about this.

POVEZANE KNJIGE