Čuvar

Čuvar - Mallory, Margaret | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mallory, Margaret
DIMENZIJA
12,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuvar.pdf
ISBN
3972858097370

OPIS

Čuvar je prvi roman iz serije Povratak gorštaka. Četiri neustrašiva ratnika vraćaju se na Visočje tražiti povrat svoje zemlje i svoja prava. No sva iskušenja u bitkama ne mogu ih pripremiti za njihov najveći izazov – osvajanje srca škotskih ljepotica. Nakon godina borbe u inozemstvu, Ian MacDonald vraća se kući i otkriva da mu je klan u opasnosti. Kako bi spasio svoje najbliže, mora ispraviti pogreške iz prošlosti … i uzeti za ženu onu kojoj se dugo odupirao. Kao mlada djevojka, Sileas je ovisila o Ianu, koji je bio njezin vitez u sjajnom oklopu. No kad je pokušaj spašavanja doveo u pitanje njezinu čast, Ian je bio, suprotno svojoj želji, prisiljen oženiti se njome. Pet godina poslije Sileas je od nespretne djevojčice izrasla u samosvjesnu ljepoticu koja zna da zaslužuje bolje od muža koji joj nije sklon i koji je radije otišao u rat nego ostao sa svojom ženom. Sada se taj prokleto zgodni gorštak napokon zaljubljuje. Želi još jednu priliku od Sileas … i neće prihvatiti ne kao odgovor.

'Evo svitu mora san spojiti struku i beside mojega Splita, pa ako Vam paše štijte. Magnezij - čuvar našeg srca 0 Dijeli vijest Dijeli na facebook Dijeli na twitter Dijeli na viber Dijeli na mail . Lifestyle.

Čuvar sjećanja s puno predanosti i brižnosti uređuje i održava grobove diljem Hrvatske. Nekadašnji čuvar u nacističkome koncentracijskom logoru koji je više od 60 godina živio u Sjedinjenim Državama, u subotu se vratio u Njemačku, nakon što je odande protjeran, rekao je glasnogovornik policije. Tog 95-godišnjaka nakon slijetanja u zračnu luku Frankfurt čekalo je ... Čuvar porodične tradicije: Tomislav Cerovečki - jedini hrvatski kišobranar Na trening iz Travnika u Sarajevo: Selma Purić bez obje noge motivacija mnogim ljudima Sarajevske ulice bez znakova ... A mi ćemo čuvati njegovo ime <3 (FOTO + VIDEO) Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka danas je odao počast i položio cvijeće čuvaru jednog od najvećih simbola našeg grada, čovjeku koji je herojski branio Trebevićku žičaru, ali i prvoj žrtvi opsade Sarajeva, Rami Biberu.

POVEZANE KNJIGE