Anđeli – lijepe priče za laku noć

Anđeli – lijepe priče za laku noć - Grossetete, Charlotte | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grossetete, Charlotte
DIMENZIJA
7,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeli – lijepe priče za laku noć.pdf
ISBN
2457871522082

OPIS

Večernji trenuci pred spavanje najprikladnije su vrijeme za pričanje priča. Zbirka “Lijepe priče za laku noć” djeci otkriva i tumači najljepše tekstove iz Biblije i iz kršćanske predaje te će s njom rado usnuti svako dijete. “Lijepe priče za laku noć – Anđeli” donosi prekrasne biblijske priče koje govore o velikim ulogama koje su anđeli odigrali u životima ljudi u važnim trenutcima povijesti spasenja, štiteći ih, potičući ih i usmjeravajući ih pravim putem, što i danas čine u životu svakog od nas! Napisana jednostavnim riječima i obogaćena prelijepim ilustracijama, ova jedinstvena slikovnica “Lijepe priče za laku noć – Anđeli” bit će najbolji pratitelj u svijet snova za vaše dijete!

Neka noćas anđeli polete poput ptica pa ti dotaknu predivan osmijeh tvoga lica, neka ti donesu poruku na krilima bijelim, da ja ti najljepšu laku noć želim. U ovoj zimskoj noći, ja ti želim lijepe snove. Anđeli za laku noć KAREN WALLACE, LOU KUENZLER, KATY MORAN, ANNE CIVARDI Nakladnik: Planetopija, Zagreb.

Večeras, dok mirno spavaš lijepe snove, znaj da ću doći u tvoj san da te zagrlim! Jednog ćemo dana biti jedno pored drugog u krevetu i čekati ćemo novo jutro s novom strašću da se volimo! Laku noć! Neka te sve zvijezde vode u noć čvrstog sna dok se za tebe borim protiv svake noćne more. Za svoj rad dobila je mnogo nagrada, a njezine priče prevedene su na velik broj stranih jezika (hrvatski, njemački, talijanski, poljski, češki, francuski i mnoge druge). Slovenski naziv njezinih najpoznatijih priča kod nas prevedenih kao "Djeco laku noć" je "Za lahko noč".

POVEZANE KNJIGE