Hoditi s Bogom-putovanje kroz Bibliju

Hoditi s Bogom-putovanje kroz Bibliju - Gray, Tim - Cavins Jeff | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gray, Tim - Cavins Jeff
DIMENZIJA
12,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Hoditi s Bogom-putovanje kroz Bibliju.pdf
ISBN
2213097852107

OPIS

Biblija ima veliku ulogu u životu kršćana i svi smo pozvani svakodnevno uranjati u Sveto pismo. No, mnogi se od nas pri tome izgube, a vrijeme koje provodimo s Biblijom može biti više frustrirajuće nego plodonosno. Kao da nam je stalno pred očima da čitamo zbirku spisa koje su izradili neki davni ljudi, u nekoj davnoj kulturi, i sve nam je to pomalo strano i neprivlačno. Ali Sveto pismo nije ništa manje nego Živa Riječ Božja, što znači da je upućena jednako i nama kao i onima koji su živjeli tisućama godina prije – Bog nas poziva da i danas hodimo s njime. U knjizi Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju, autori Tim Gray i Jeff Cavins otkrivaju središnju priču koja prožima i ujedinjuje cijelo Sveto pismo te je predstavljaju jednostavno i jezgrovito. Vodeći čitatelja na jedinstveno duhovno putovanje kroz biblijske knjige – jednu po jednu – daju panoramski pogled na Božji slavni plan spasenja i otkrivaju ključnu Božju zamisao za život svakoga od nas. Njihovi stručni komentari duboko uranjaju u tajne Pisma, otključavajući njegovo neiscrpno bogatstvo, čineći ga svakome dostupnim i pokazujući koliko su nadahnute biblijske riječi značajne za svakog čovjeka, pa i ovog danas. Zaronite u Sveto pismo uz knjigu Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju. Iskusite fascinirajuću priču o objavljenoj Božjoj ljubavi prema svakom čovjeku i otkrijte kako se vi sami, u sadašnjem trenutku svojega života, uklapate o Božji plan prepun dobrote za cijelo čovječanstvo. „Za obične katolike putovanje kroz Bibliju upravo je postalo puno lakše. U ovoj knjizi Tim Gray i Jeff Cavins stvaraju ozračje u kojemu se osjećate kao da krećete na put s dobrom mapom i kompasom, u izvrsnu društvu dvojice prijatelja pouzdanih vodiča. Ovakva se avantura ne propušta!“ Scott Hahn

Tvrdi uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove slanja snosi kupac) Knjiga Hoditi s Bogom - Putovanje kroz Bibliju, odlično je sredstvo da se Sveto pismo doživi na blizak način, kao Riječ Božja, upućena jednako svakom čovjeku - Božja poruka ljubavi i poziv da i danas hodimo s njime.U tom doista praktičnom priručniku koji je upravo objavila nakladna kuća Verbum u izvrsnom prijevodu Emine Kovačević, autori Tim Gray i Jeff Cavins otkrivaju ... Knjiga Hoditi s Bogom - Putovanje kroz Bibliju, odlično je sredstvo da se Sveto pismo doživi na blizak način, kao Riječ Božja, upućena jednako svakom čovjeku - Božja poruka ljubavi i poziv da i danas hodimo s njime. U tom doista praktičnom priručniku koji je upravo objavila nakladna kuća Verbum u izvrsnom prijevodu Emine ... U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u srijedu, 19.

Petar Balta direktor i glavni urednik te nakladne kuće. Tim Gray i Jeff Cavins - Hoditi s Bogom : Putovanje kroz Bibliju Nakladnik: Verbum Split 2018. 352 str.

POVEZANE KNJIGE