Gramatika Francuskog jezika – osnove

Gramatika Francuskog jezika – osnove - Horetzky, Edita | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horetzky, Edita
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Gramatika Francuskog jezika – osnove.pdf
ISBN
1498407439789

OPIS

Devetnaesto izmijenjeno izdanje francuske gramatike nezaobilazni je priručnik koji je odgojio brojne generacije frankofonih profesora i učenika u Hrvatskoj. Odlikuje se preglednim tablicama i dobro odabranim primjerima. Jezik je materija koja se neprestano mijenja pa je provedena nužna aktualizacija pojedinih sadržaja. Novo izdanje gramatike obogaćeno je primjerima iz svakodnevnog govora i dopunjeno objašnjenjima koja upućuju na razvoj pojedinih jezičnih struktura.

Najvažnije osnove gramatike svladat ćete već za 30 sati. Raznovrsne i zanimljive vježbe s zvučnim primjerima izgovora, informacije o kulturi i zemljama u kojima se njemački jezik g Les verbes.

Francuski glagoli se prema infinitivnom završetku dijele u 3 grupe koje imaju određene nastavke za građenje prezenta. Glagoli prve grupe se završavaju na - er i oni su pravilni glagoli (npr.

POVEZANE KNJIGE