Hitlerova čudovišta

Hitlerova čudovišta - Kurlander, Eric | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kurlander, Eric
DIMENZIJA
5,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Hitlerova čudovišta.pdf
ISBN
4507202039951

OPIS

Povijest nadnaravnoga u Trećem Reichu.

Viasat History nam u prosincu donosi pregršt emisija i dokumentarnih filmova o trenutcima u povijesti koji su odredili naš svijet. Najnovije vijesti iz teme - Hitlerova jurska čudovišta. Knjiga "Hitlerova čudovišta" povjesničara Erica Kurlandera, možda i najboljeg poznavatelja povijesti Njemačke u SAD-u, objašnjava i dokumentira društveno pogubljenu Njemačku nakon 1.

Gost je američki povjesničar i vrsni poznavatelj suvremene njemačke povijesti, Eric Kurlander, koji je napisao intrigantno i minuciozno djelo o nacističkoj fascinaciji nadnaravnim, okultnim i fantastičnim. Eric Kurlander, cijenjeni američki povjesničar i veliki poznavatelj suvremene njemačke povijesti, u knjizi 'Hitlerova čudovišta' pronicljivo i pedantno prikazuje cjelovitu povijest nadnaravnoga u nacističkoj Njemačkoj - istražujući okultne ideje, ezoteričnu znanost i poganske religije koje je u službi održavanja vlasti propagirao Treći Reich. Tema novoga Filozofskog teatra koji će se održati 14. travnja u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu su Hitlerova čudovišta: Povijest nadnaravnoga u Trećem Reichu.

POVEZANE KNJIGE