Bračni pakt

Bračni pakt - Richmond, Michelle | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Richmond, Michelle
DIMENZIJA
7,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Bračni pakt.pdf
ISBN
4637800353933

OPIS

Alice i Jake savršen su par. Ona je uspješna odvjetnica, a on partner u poznatoj klinici za psihološku pomoć u Silicijskoj dolini. Sretni i nasmiješeni, tek vjenčani Alice i Jake primaju čestitke i darove. Jedan im osobito privuče pozornost – članstvo u ekskluzivnom klubu zvanom Pakt, koji parovima jamči da se nikada neće razvesti. Hoće li prihvatiti taj intrigantni poziv? Zašto da ne, Pakt ima pozitivan cilj – želju da održi sreću i nepovredivost braka svojih članova. I jasna, jednostavna i logična pravila. Na primjer, uvijek se javite na telefon kada vas zove partner ili partnerica. Jednom mjesečno s bračnim drugom razmijenite dar koji za vas ima određeno značenje. Jednom u tri mjeseca planirajte zajednički izlet. Ne tajite baš ništa pred bračnim drugom… Istina je, u Paktu nema razvedenih. Ali, ima mnogo udovaca i udovica. Alice i Jake uživaju u glamuroznim zabavama i domjencima te druženju s ljudima koji razmišljaju poput njih. Idila traje sve dok jedno od njih ne prekrši pravila. Brak iz snova za Alice i Jake pretvara se u pakao i najgoru noćnu moru. Inteligentno zamišljen i sjajno napisan, taj roman brza ritma i visokog intenziteta napetosti ne ispušta se iz ruku sve do posljednje stranice. A onda još dugo ostaje u sjećanju. “Uistinu jezovito… U rangu Stepfordskih supruga i romana Nestala, stravičan pogled na to što doista znači reći sudbonosno »da«.” – Joseph Finder, autor bestselera The Switch “Roman koji ne možete ispustiti iz ruku, jezovita priča koja pobuđuje strah. Roman pun obrata, smiona mješavina intrigantnog trilera i izvrsnog pisanja.” – Karen Perry, autorica bestselera Girl Unknown “Neodoljiv psihološki triler! Najprije upoznajete dražestan i simpatičan par, potom se slažete da malo potpore braku ne može škoditi, a onda… Dobro pazite! Knjigu nećete moći odložiti cijelu noć, počet ćete sumnjati u sve što znate i sve ljude koje ste ikada voljeli.” – Lisa Gardner, autorica najprodavanijih bestselera Find Her i Right Behind You O autorici Michelle Richmond (1970.) rođena je i odrasla u Alabami, SAD. Na Sveučilištu Alabama diplomirala je novinarstvo i engleski jezik. Radila je različite poslove prije nego što se posvetila pisanju. Autorica je pet romana, uključujući roman Bračni pakt, bestseler »Sunday Timesa« te The Year of Fog (Godina magle), bestseler »New York Timesa«. Ostala su njezina djela: No One You Know, Golden State, Dream of the Blue Room. Za najnoviju zbirku priča Hum: Stories osvojila je nagradu Truman Capote i nagradu za inovativnu fikciju Catherine Doctorow. Sa suprugom i sinom živi u San Franciscu.

Alice i Jake savršen su par. Ona je uspješna odvjetnica, a on partner u poznatoj klinici za psihološku pomoć u Silicijskoj dolini.

Nekadašnja pevačica poznatog rok benda, Alis je sada uspešan advokat. Džejk je partner u perspektivnoj psihoterapeutskoj ordinaciji.

POVEZANE KNJIGE