Kapetan Gaćeša i odurna osveta turbo-zahoda 2000

Kapetan Gaćeša i odurna osveta turbo-zahoda 2000 - Pilkey, Dav | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilkey, Dav
DIMENZIJA
9,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Kapetan Gaćeša i odurna osveta turbo-zahoda 2000.pdf
ISBN
4950620977251

OPIS

Kapetan Gaćeša i odurna osveta Turbo-zahoda 2000 jedanaesta je knjiga o Kapetanu Gaćeši. I baš kad si pomislio da možeš mirno povući vodu… Turbo-zahod 2000 uzvraća udarac! Zahod-mesožder, poznat po tome što proždire sve što mu se nađe na putu, stekao je baš dobar apetit… za SVE! Na svu sreću, sudbina se ljudskog roda još jednom našla u rukama Darka i Marka i njihove dosadne i zle kobi MARIJA PUJE. Hoće li Gumilastična sila prevladati? Ili će za čudesnim Kapetanom Gaćešom zauvijek pustiti vodu? A tu je i kin-o-prst! Svjetski poznata jeftilen tehnika animacije pomoću koje možeš SAM pokrenuti slike! Kapetan Gaćeša i odurna osveta Turbo-zahoda 2000 još je jedna uspješnica Dana Pilke

35,91 kn 39,90 kn. Dodaj-10 % KAPETAN GAĆEŠA I RAZORNI REVANŠ RADIOAKTIVNIH ROBO - GAĆA.

Kapetan Gaćeša i bezumni bijes bubnute babetine. Kapetan Gaćeša i pretjerani prohtjevi protuha purpurne prdare - Osmi epski roman o junaku nad junacima! Darko i Marko opet su se uvalili u GRDNU nevolju! Sve kreće baš JAKO kako ne treba kad dečki upadaju u paralelni svemir - a onda postaje još više kakonetrebljivo kad susreću svoja dva zla dvojnika. Zli Darko, Zli Marko i Velezli kapetan Trtlješa krenuli su s u 39.Dav Pilkey: Kapetan Gaćeša i odurna osveta turbo-zahoda 2000 / 40.David Walliams: Loš tata 41.R.

POVEZANE KNJIGE