Nestala je kao Lara

Nestala je kao Lara - Glumac, Branislav | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branislav
DIMENZIJA
10,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestala je kao Lara.pdf
ISBN
6315524126280

OPIS

Nestala je kao Lara nova je knjiga pjesama Branislava Glumca, romanopisca, pjesnika, novelista, feljtonista, antologičara, dramatičara i likovnog kritičara, autora kultne Zagrepčanke. Ono što knjigu čini drugačijom i posebnom autorovi su crteži te preslike originalnih rukopisa pjesama u ovoj zbirci. Glumčeva je poezija prepoznatljiva u svojoj formi, izrazu i zaigranosti, a njezina likovnost proistječe i iz posebnog sustava interpunkcije, osobito uočljiva u netradicionalnom pozicioniranju točki. Na tom je tragu i ova konceptualna zbirka što čitatelju daje uvid u građenje poetskog svijeta. Nestala je kao Lara intrigantan je rezultat višegodišnjeg rada i angažmana u raznim umjetničkim poljima Branislava Glumca.

Jedna Ana, ne sjeća se dana kad je ljubav prestala biti ljubav. GDJE SI NESTALA LARA Ovaj mir jede nenapisana slova Lara. Ovaj mir je ulična svjetiljka na kojoj se spaljuju pjesme kao krila leptira, Ovaj mir je zlokobna ljepota proljetne noći.

Vodi se kao nestala u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. U srijedu je u Zagrebu nestala 16-godišnja Lara Vujiči ... Njezin nestanak prijavljen je policiji te se kao nestala vodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

POVEZANE KNJIGE