Nestala je kao Lara

Nestala je kao Lara - Glumac, Branislav | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branislav
DIMENZIJA
11,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestala je kao Lara.pdf
ISBN
4706951441466

OPIS

Nestala je kao Lara nova je knjiga pjesama Branislava Glumca, romanopisca, pjesnika, novelista, feljtonista, antologičara, dramatičara i likovnog kritičara, autora kultne Zagrepčanke. Ono što knjigu čini drugačijom i posebnom autorovi su crteži te preslike originalnih rukopisa pjesama u ovoj zbirci. Glumčeva je poezija prepoznatljiva u svojoj formi, izrazu i zaigranosti, a njezina likovnost proistječe i iz posebnog sustava interpunkcije, osobito uočljiva u netradicionalnom pozicioniranju točki. Na tom je tragu i ova konceptualna zbirka što čitatelju daje uvid u građenje poetskog svijeta. Nestala je kao Lara intrigantan je rezultat višegodišnjeg rada i angažmana u raznim umjetničkim poljima Branislava Glumca.

Svaki put kad idem da vadim krv, nalazi su sve bolji - kaže zadovoljni Tejlor. Branislav Glumac - Nestala je kao Lara KNJIGA. 119,00 kn.

Ono što knjigu čini drugačijom i posebnom autorovi su crteži te preslike originalnih rukopisa pjesama u ovoj zbirci. O knjizi: "Nestala je kao Lara nova je knjiga pjesama Branislava Glumca, romanopisca, pjesnika, novelista, feljtonista, antologičara, dramatičara i likovnog kritičara, autora kultn… Izdvajamo : Iskoristite 10% POPUSTA samo u webshopu i BESPLATNU DOSTAVU za narudžbe iznad 300,00 kuna! The next video is starting stop. Loading...

POVEZANE KNJIGE