Božićno veselje

Božićno veselje Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Božićno veselje.pdf
ISBN
5766298287983

OPIS

BOŽIĆNO VESELJE vježbenice s naljepnicama i ukrasima Zabavi se u ovoj vježbenici božićne tematike dok rješavaš vježbe i ukrašavaš posebne dodatke na kraju knjige. Više od 100 naljepnica.

sat: 09::15 - 10:00 4. sat: 10:10 - 10:55 „božićno veselje" je pronađeno 1 rezultata.

Raspored radionica: - u utorak, 10. prosinca u 16:00 sati održat će se radionice izrade božićnih ukrasa za djecu Oglasnik poziva sve zainteresirane da se uključe u akciju "Pokloni dalje - božićno veselje traje" koja je namijenjena svima onima koji žele razveseliti druge - koji žele pomoći, usrećiti i nasmiješiti lica nepoznatih ljudi i djece ovih blagdana! Ovom akcijom Oglasnika motiviraju se korisnici da poklone nove ili rabljene očuvane predmete koji im stoje neiskorišteni … Božićno veselje bokokotorskih mališana (Foto: screenshot/Radio Dux) Božićna priredba učenika hrvatske nastave iz Kotora i Tivta te Hrvatskog kulturnog društva Tomislav iz Kotora održana je u utorak 18.

POVEZANE KNJIGE