Kruh i mast Šapudal

Kruh i mast Šapudal - Pavličić, Pavao | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić, Pavao
DIMENZIJA
3,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Kruh i mast Šapudal.pdf
ISBN
7061531722011

OPIS

Ova knjiga, i ne samo zbog naslova, bit će, uvjerene su čitateljice, jedna među najzamackanijim, dakle najčitanijim knjigama suvremene hrvatske proze. Ona u naše kuhinjske ladice vraća i bakinu bilježnicu s receptima, ona jačinom autorskog opisa i snagom uvida u ono o čemu se govori, otvara vrata hladnjaka i smočnica, a na polici složenih kniga pod natuknicom Pavličić, Pavao pronalazi svoje mjesto blago se naslanjajući na nagradđeni, među čitateljima i književnim kritičarima, visoko ocijenjeni Šapudl …

Takav sloj sprječava topljive i netopljive iritanse iz stolice da oštećuju površni sloj kože anusa. Zaštita koju pruža Prokten ® mast je mehaničke prirode jer stvara barijeru na koži.

Ihtamol mast nanesite u tankom sloju na oboljelo mjesto 1-3 puta dnevno. FB-MERCURY, s.r.o. Štramberská 378/2, 742 21 Kopřivnice (IČ: 25354981) 736 280 345.

POVEZANE KNJIGE