Koraci uspješnog orgarniziranja

Koraci uspješnog orgarniziranja - Brčić, Ruža | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brčić, Ruža
DIMENZIJA
12,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Koraci uspješnog orgarniziranja.pdf
ISBN
3958413355273

OPIS

Autori: Ruža Brčić, Želimir Dulčić, Matej Černe, Tomislav Hernaus, Ivan Malbašić, Ivan Matić, Nina Pološki Vokić, Carlos ReyKnjiga koncepcijom sadržaja prikazuje nužne korake u procesu uspješnog organiziranja svake poslovne organizacije pri čemu ne izostaje znanstvena važnost. Zato je preporučujemo i znanstvenoj i stručnoj čitateljskoj publici, pogotovo ljudima koji su pozvani prosuđivati o novim djelotvornim rješenjima u praksi dizajniranja gospodarskih i javnih organizacija. Knjiga je strukturirana u četiri logički povezana dijela. U prvom dijelu knjige raspravlja se o važnosti vizije, misije, strategije i ciljeva za svaku organizaciju – bila ona gospodarska ili negospodarska, privatna ili javna. Nakon što menadžeri promisle o strateškim izborima, u drugom se dijelu obrađuje ne manje važna problematika projektiranja cjelovita organizacijskog rješenja definiranjem i utvrđivanjem organizacijskih jedinica, modeliranjem i upravljanjem poslovnim procesima te analizom i oblikovanjem radnih mjesta. U trećem dijelu raspravlja se o ulozi i važnosti ljudi za organizacijski uspjeh, poslovima upravljanja ljudskim potencijalima te se prosuđuje o organizaciji funkcije upravljanja ljudskim potencijalima. Konačno, u četvrtom dijelu knjige raspravlja se o važnosti i ulozi organizacijskih vrijednosti kao novoga koncepta na temelju kojega se oblikuje poslovni model suvremenih organizacija. Knjiga sadržava i pet priloga za praktična promišljanja koja čitateljima olakšavaju primjenu suvremenih tehnika i alata za upravljanje organizacijama.

McIver, Meredith; Trump, Donald J. 140,00 kn.

Veselimo se novim projektima u kojima ćemo s Uspješnim korakom ponovo uspješno koračati prema jačanju konkurentnosti, modernizaciji i povećanju zaposlenosti. provođenje "Deset koraka do uspješnog dojenja"; poštovanje načela Međunarodnog pravilnika o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko. Uz to, u novim smjernicama za ocjenjivanje postoje i dvije dodatne mogućnosti, koje se mogu, ali i ne moraju ocjenjivati, ovisno o odluci Projektnog tima za dojenje u svakoj državi. 5 koraka do uspješnog programiranja vaše podsvijesti.

POVEZANE KNJIGE