Brži od smrti

Brži od smrti - Bazell, Josh | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bazell, Josh
DIMENZIJA
12,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Brži od smrti.pdf
ISBN
9338607074844

OPIS

Doktor Peter Brown jedan je od najboljih dijagnostičara u najgoroj bolnici na Manhattanu. Misli brzo, a djeluje još brže. Slučajan susret s jednim pacijentom priziva njegovu mračnu prošlost, vrijeme kada se prezivao Brnwa, zvao Pietro, a svi su ga znali pod nadimkom Medvjeđa Šapa. Vrijeme kada je bio profesionalni ubojica za mafiju. Genijalno napisan, brz, duhovit, Brži od smrti jedna je od onih knjiga koju ne možete prestati čitati sve do furioznoga kraja. Medvjeđa Šapa nezaboravan je lik čije se replike pamte i ponavljaju, a originalan humor kojim pršti ovaj najneobičniji i najotkačeniji triler posljednjih godina jednostavno je nenadmašan. Josh Bazell svojim će vas prvijencem u kojem se ludom brzinom izmjenjuju scene bolnice, potjere i mafijaških obračuna oboriti s nogu i potpuno osvojiti. Brži od smrti djeluje poput oluje. John Bazell otpuhao me svojom pričom koja je nemilosrdna poput metka. Michael Connelly, autor knjige Brass Verdict Brži od smrti odlična je knjiga – osvježavajuća, originalna, duhovita i napeta. Dr. Peter Brown ili Pietro Brnwa ili Medvjeđa Šapa moj je novi omiljeni lik. Robert Crais, autor knjige Chasing Darkness Književni kritičari žive za ovakve romane. Mješavina drame, Kuma i Tarantinova filma… Tražiti da suosjećamo s nemilosrdnim doktorom teško je. Uspjeti nas “navući” da se poistovjetimo s plaćenim ubojicom graniči s genijalnošću. James Pressley, Bloomberg News Josh Bazell nesvakidašnje je talentiran pisac i bezrezervno je zaslužio moje poštovanje kao čitatelja… Ako postoji bolja preporuka za čitanje ovog romana, ja je ne znam… Matt Ruff, The New York Times Book Review

- Michael Connelly, autor knjige Brass Verdict Brži od smrti odlična je knjiga - osvježavajuća, originalna, duhovita i napeta. Dr.

Read 2,428 reviews from the world's largest community for readers. Doktor Peter Brown jedan je od najboljih dijagnostičara u najgoroj... Brži od smrti djeluje poput oluje.

POVEZANE KNJIGE