Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga

Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga - Pichon, Liz | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
11,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga.pdf
ISBN
5526879769500

OPIS

U šestom nastavku serijala o Tomu Gatesu zavladala je zima, a Tom se nada da će napadati gomila snijega jer bi tada sa svojim najboljim frendom Derekom mogao praviti velike crteže u snijegu i grudati se (a posebno Deliju). Međutim, snježna oluja toliko zamete grad da se škola na neko vrijeme zatvara, a neki domovi, poput obitelji Tomova strica, ostaju bez grijanja i tople vode. Tomove zimske radosti upotpunjuje neočekivano obiteljsko druženje s rođacima koji su privremeno doselili, roditeljima, djedom i bakom i (još uvijek) mrzovoljnom sestrom Delijom. U ovom ludo zabavnom nastavku Tom prepričava dogodovštine sa sanjkanja i grudanja, opisuje susret i nestašluke s novim susjedima, organizaciju velike proslave pedesete godišnjice braka Fosila, izradu obiteljskog portreta koji će im pokloniti i mnoge druge. Tom Gates nastavlja oduševljavati humorom i crtežima. Zabavno, veselo i duhovito štivo!

Osim što sve zapisuje, Tom redovito sve događaje prikazuje i super duhovitim crtežima koji i nisu baš tako zabavni njegovim profesorima. Pročitaj opis proizvoda TOM GATES - ODLIČNI IZGOVORI I DRUGE DOBRE FORE i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode marke ŠKOLSKA KNJIGA. Opis i tehnički podaci proizvoda TOM GATES - ODLIČNI IZGOVORI I DRUGE DOBRE FORE mogu se razlikovati od onih u web trgovini gdje ćeš obaviti kupnju. Tom Gates je totalni zakon (ali ne baš u svemu), 5.

Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga.

POVEZANE KNJIGE