Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga

Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga - Pichon, Liz | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
5,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga.pdf
ISBN
2546298037696

OPIS

U šestom nastavku serijala o Tomu Gatesu zavladala je zima, a Tom se nada da će napadati gomila snijega jer bi tada sa svojim najboljim frendom Derekom mogao praviti velike crteže u snijegu i grudati se (a posebno Deliju). Međutim, snježna oluja toliko zamete grad da se škola na neko vrijeme zatvara, a neki domovi, poput obitelji Tomova strica, ostaju bez grijanja i tople vode. Tomove zimske radosti upotpunjuje neočekivano obiteljsko druženje s rođacima koji su privremeno doselili, roditeljima, djedom i bakom i (još uvijek) mrzovoljnom sestrom Delijom. U ovom ludo zabavnom nastavku Tom prepričava dogodovštine sa sanjkanja i grudanja, opisuje susret i nestašluke s novim susjedima, organizaciju velike proslave pedesete godišnjice braka Fosila, izradu obiteljskog portreta koji će im pokloniti i mnoge druge. Tom Gates nastavlja oduševljavati humorom i crtežima. Zabavno, veselo i duhovito štivo!

Pročitajte više. Tom Gates - Ekstra slasne poslastice (ili ne), 6. knjiga Pichon Liz Cijena: KM.

Međutim, djetinjstvo nije uvijek posuto ružama. Knjiga o prahu - prvi dio: Divlja ljepotica - Philip Pullman Zgode i nezgode kapetana Gaćeše - Pilkey Dav (i svi nastavci) Dnevnik Pauline P. - Sanja Polak (i svi nastavci) Tom Gates: ekstra-slasne poslastice (ili ne) - Liz Pichon (i općenito sve „Tom Gates" knjige) Školska knjiga.

POVEZANE KNJIGE