Istinita priča o Pinokijevu nosu

Istinita priča o Pinokijevu nosu - Persson, Lief G.W. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Persson, Lief G.W.
DIMENZIJA
10,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinita priča o Pinokijevu nosu.pdf
ISBN
1395676941813

OPIS

3. dio trilogije Ćudljivi nadinspektor Evert Bäckström taman je isplanirao radne dane ispuniti pomno biranim obrocima, zavidnim količinama alkohola, neobičnim poslovnim kombinacijama i druženjima samo s izdržljivim damama, kad je njegovu uobičajenu rutinu prekinula vesela vijest – Thomas Eriksson, onaj dripac od advokata, pronađen je mrtav u svojoj kući. Đavolji odvjetnik je, izgleda, izudaran do smrti. Istodobno, Bäckströmovi nesposobni kolege bakću se s gluparijama – neka babuskara prijavljena je policiji zbog zanemarivanja kunića, a nekog baruna koji o tome ne želi ni pisnuti nepoznati je napadač namlatio katalogom umjetnina. I to ni više ni manje nego pred kraljevom palačom. No, čim shvati da ubojstvo odvjetnika ima veze s gomilom besramno vrijednih umjetnina koje vuku podrijetlo još iz carske Rusije, Bäckströmu nije teško razrješenje ‘slučaja Eriksson’ preuzeti samo na svoja napaćena pleća. Dok spretno manipulira i kolegama, i nadređenima, i novinarima, i suradnicima s one strane zakona, nadinspektor i ne sluti da je ona babuskara s kunićem, skupa s premlaćenim barunom, prilično važan dio mozaika. Ali, zato mu ni slučajno ne može promaknuti jedan, ne tako obični Pinokio.

I to ISTINITA PRIČA O PINOKIJEVU NOSU << PRETHODNI. SLJEDEĆI >> ISTINITA PRIČA O PINOKIJEVU NOSU.

roman o Evertu Bäckströmu [šved. Den sanna historien om Pinocchios näsa] Policijski nadinspektor Evert Bäckström ponovno je s nama. Meki uvez 504 stranice.

POVEZANE KNJIGE