Soba 909

Soba 909 - Herenda, Frane | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herenda, Frane
DIMENZIJA
6,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Soba 909.pdf
ISBN
4751038789196

OPIS

Što bi vas nagnalo da ostavite posao oko kojeg vam se vrti sve u životu? Još jedan udarac korporacije? Unutarnji preokret? Ili avantura u sobi 909? Mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke već duže je vrijeme razočaran smjerom vlastitog života. Posao koji mu zapravo predstavlja sve sveden je na manevriranje pisanim i nepisanim pravilima korporacije za koju radi. Svjestan besmislenosti toga što radi i sve snažnija tjeskoba koju osjeća ne tjeraju ga, doduše, na bilo kakvu životnu promjenu. No iz životne kolotečine izbaci ga avantura u sobi 909 s nepoznatom djevojkom, avantura koja se odvija po pravilima koja su njemu nepoznata…

Skok iz Srednjeg vijeka u naše kapitalističko doba ... Priča prati četiri prijateljice koje su u internatu u engleskom Saltenu obožavale igrati "igru laži", a natjecale su se tko će bolje uvjeriti nekoga u najnečuvenije priče i laži. Nakon 17 godina tajni i spletkarenja njihova "igra" dolazi kraju, a samim time na vidjelo izlaze brojne sablasne ... Roman "Soba 909", također u izdanju Profila, predstavljen je 2018.

d didlle Svi oglasi ovog oglašivača ... „Soba 909" sastoji se od dvije priče o rušenju konvencija, razaranju postojećih života da bi se stvorilo nešto novo. Ona krši mnoge tabue, ponajprije temeljne društvene norme upoznavanja dvoje ljudi, načina na koji formiramo mišljenje o drugoj osobi i na kraju, kako se zaljubljujemo. Soba 909, Frane Herenda.

POVEZANE KNJIGE