Soba 909

Soba 909 - Herenda, Frane | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herenda, Frane
DIMENZIJA
12,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Soba 909.pdf
ISBN
7096406758864

OPIS

Što bi vas nagnalo da ostavite posao oko kojeg vam se vrti sve u životu? Još jedan udarac korporacije? Unutarnji preokret? Ili avantura u sobi 909? Mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke već duže je vrijeme razočaran smjerom vlastitog života. Posao koji mu zapravo predstavlja sve sveden je na manevriranje pisanim i nepisanim pravilima korporacije za koju radi. Svjestan besmislenosti toga što radi i sve snažnija tjeskoba koju osjeća ne tjeraju ga, doduše, na bilo kakvu životnu promjenu. No iz životne kolotečine izbaci ga avantura u sobi 909 s nepoznatom djevojkom, avantura koja se odvija po pravilima koja su njemu nepoznata…

Posao koji mu zapravo ... Radnja romana Soba 909 Mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke već duže je vrijeme razočaran smjerom vlastitog života. Premda voli svoj posao, svakodnevica mu se svela na manevriranje pisanim i nepisanim pravilima korporacije za koju radi. FRANE HERENDA: Soba 909.Što bi vas nagnalo da ostavite posao oko kojeg vam se vrti sve u životu? Još jedan udarac korporacije? Soba 909 - Što bi vas nagnalo da ostavite posao oko kojeg vam se vrti sve u životu? Još jedan udarac korporacije? Unutarnji preokret? Ili avantura u sobi 909? Mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke već duže je vrijeme razočaran smjerom vlastitog života.

To je već pokazao povijesnim romanom o opsadi Zadra „1202", a sada nam nudi nešto sasvim drugačije. Skok iz Srednjeg vijeka u naše kapitalističko doba ... Priča prati četiri prijateljice koje su u internatu u engleskom Saltenu obožavale igrati "igru laži", a natjecale su se tko će bolje uvjeriti nekoga u najnečuvenije priče i laži.

POVEZANE KNJIGE